fbpx

Az Apollo Vredestein kibővíti mezőgazdasági abroncsokat gyártó kapacitását

Írta: Szerkesztőség - 2013 február 10.

Az Apollo Vredestein cég gyártja a Vredestein gumiabroncsokat; a vállalat most jelentette be, hogy komoly beruházásokkal bővíti ki mezőgazdaságiabroncs-gyártó részlegét.

 

 

Ez jól jelzi, mekkora igény mutatkozik az európai piacokon a Vredestein mezőgazdasági gumiabroncsaira. A beruházás a tervek szerint 2013-ban megvalósul, a vállalat pedig ennek eredményeként 50%-kal több mezőgazdasági abroncsot tud majd gyártani.

Kapacitásnövelés: Flotation és Traxion radiálabroncsok nagyobb számban

A Vredestein abroncsok sok éve a kiváló minőségükről ismertek, márpedig a mezőgazdaság részéről egyre nő az igény a csúcsminőségű abroncsokra. A vállalat ezért úgy döntött, hogy a holland gyár kapacitását megnöveli. Ezzel a termelés mennyisége nem kevesebb, mint 50%-kal emelkedik, ami a radiálabroncsokat (Flotation Pro és Flotation Trac), illetve a traktorgumikat (Traxion+ 65-sorozat és minden TraxionXXL) érinti. A Vredesteinnél arra számítanak, hogy ezeknek a rendkívül népszerű abroncsoknak a jövőben tovább nő az ázsiójuk. Ráadásul az új beruházás lehetővé teszi, hogy az Apollo Vredestein az eddigieknél nagyobb és szélesebb abroncsokat is gyártson. A cég jelenlegi kínálatában a 850 mm széles és 2,15 méteres átmérőjű kerék a maximum.

 

 

Középpontban a növekedés

A tervezett beruházás összhangban van az Apollo Vredestein folyamatos növekedését célzó elképzeléseivel, még ebben a gazdaságilag igen bizonytalan időszakban is. Az elsődleges cél az erősödő európai igények kielégítése és a megfelelő kapacitás megteremtése az új piacok számára. Ráadásul a mezőgazdaságiabroncs-gyártás növelése majd lehetővé teszi, hogy az Apollo Vredestein Észak-Amerikában és Ázsiában is megvesse a lábát. Mint az Apollo Tyres Ltd. globális partnere, a vállalat így az egész világon profitálhat a széleskörű hálózat előnyeiből.