fbpx

A Vredestein gumiabroncsok mostantól elérhetők az új John Deere traktorokhoz

Írta: Fodor Mihály - 2019 május 07.

Egy új partneri megállapodás értelmében Vredestein traktor-gumiabroncsokkal látják el a John Deere Németországban, Mannheimben található traktorgyárát.

Összesen 24 különböző méretű gumiabroncs került bemutatásra, a közepes méretű, 85-ös és 70-es sorozatú abroncsoktól a prémium méretű 65-ös és XL sorozatig, például a 650/65 R42, a 800/70 R 38 és a 710/70 R 42. Ez a mérettartomány számos különböző gumiabroncs-kombinációt tesz lehetővé a John Deere 6R és 6M traktormodelleken.

„A John Deere döntése – mely kereskedők és felhasználók véleménye alapján született – hatalmas elismerés a vállalat számára, és remekül alátámasztja a Vredestein Traxion gumiabroncsok által nyújtott minőséget és előnyöket” – mondta Ruud Nijland, az Apollo Vredestein mezőgazdasági és ipari felhasználású gumiabroncsokra szakosodott osztályának vezetője. „Az előnyök közé tartozik például a kivételesen hosszú élettartam és a gépkezelőnek nyújtott magas fokú kényelem, továbbá a kiemelkedő öntisztító képesség és a nagyszerű tapadás. A Vredestein gumiabroncsok használatával járó előnyöket számos, a közelmúltban a német DLG intézetnél végzett teszt, valamint az Egyesült Királyságban megrendezett 2019-es Lamma kiállításon elnyert aranyérem is megerősíti.”

A Vredestein már hosszú ideje együttműködésben áll a John Deere vállalattal, hiszen a John Deere Franciaországban, Arc-lès-Grayban található körbálázógyára évtizedek óta a Vredestein partnere. „Ez a kiterjesztett együttműködés még inkább megerősíti a Vredestein piaci helyzetét a traktor-gumiabroncsok területén, és segíti a piaci növekedési erőfeszítéseinket a mezőgazdasági és ipari alkalmazások ágazatában” – zárta nyilatkozatát Nijland.