fbpx

Az Amazone megnyitotta az új műszaki központját

Írta: Szerkesztőség - 2014 augusztus 15.

Az új hasbergen-gaste-i műszaki központ megnyitásával az Amazonen-Werke további nagy lépést tett a kapacitásának kiépítésének lezárásához. Az új épületben 120 irodai munkahely található az Amazone mérnökei és technikusai számára a K & F területéről. „A munkatársak száma ezen a területen az utóbbi években rendkívüli módon megnőtt. Az új épülettel ezt a kompetenciát most egy közös tető alá hozzuk rövid és gyors kommunikációs csatornák kiépítésével, ezzel tovább erősítjük az innovációs képességeinket”, így fejezték ki örömüket az Amazone ügyvezetői Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer a 2014. február 14-i átadáson.

Az új műszaki központ harmonikusan illeszkedik a már meglevő irodaépület struktúrájába a hasbergen-gaste-i telephelyen. A külső megjelenésével és a kereken 500 m2 összméretű ablakfelületével nem csak a modern építészetnek felel meg, hanem a munkatársak számára egyidejűleg jól megvilágított és barátságos munkahelyet teremt. A központi bejárat- és lépcsőházi terület a nyitott megoldásával tűnik ki. Ezzel a célunk az, hogy a munkatársak közötti találkozásokat és a kommunikációt elősegítsük.

Az új épület nettó alapterülete, melyet alig 8 hónapon belül hoztak létre, 1650 m2, a körülépített terület majd 8000 m3. Összesen 480 m3 betont, 1425 m2 acélbeton-burkolatot és 75 t acélt építettek be.