fbpx

A mezőgazdaság gépesítési innovációi a szántón!

Írta: Szerkesztőség - 2023 augusztus 04.

Kétnapos szakmai rendezvény keretében mutatja be a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány és szakmai partnerei a mezőgazdaság aktuális gépesítési innovációit és a precíziós megoldásokat – a többéves szakmai hagyományt követve augusztusban rendezik meg a Szentlőrinci Mezőgépnapokat.

Szentlőrinci Mezőgépnapok
Melyik erőgép mit bír, mennyire fogja meg a kapcsolt eszköz (fotó: BMVK)

Előkészületi fázisban a szakmai nap, megindul a standok kialakítása

A programon 24 kiállító várja majd az érdeklődő gazdákat, hogy megmutathassák mindazokat a technikai és technológiai újdonságokat, amire érdemes felfigyelni egy agrárgazdálkodónak. Ezek azok a megoldások, amik beépítve a gazdálkodásba, az agrotechnikai folyamatokba segítik az eredményes gazdálkodást, ezért lehetnek egy agrárfejlesztés, beruházás tartalma.

Az idei év szakmai érdekessége lesz ismét a gyakorlati bemutató, melyen több mint 10 gépkapcsolat mutatja majd meg tudását/használhatóságát a szántóföldi parcellán!

Színes szakmai program várható, ezért augusztus 9.-én és 10.-én minden innováció mellett elkötelezett agrártermelőnek itt a helye!

A rendezvényt megnyitja 2023. augusztus 9-én 9.30 órakor dr. Feldman Zsolt (Agrárminisztérium, mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár).

Ünnepi köszöntő beszédet mond Rittlinger József (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Baranya Vármegyei Igazgatóságának Elnöke).

A részletes programterv, és egyéb információk PDF formátumban érhetők el.

További híreket, és az újabb információkat megtalálják a szervező web és Facebook oldalán:

Szentlőrinci Mezőgépnapok

Forrás: BMVK
Összeállította: Barna Ferenc