fbpx

A Kverneland és a Mazzotti folytatja stratégiai partnerségét

Írta: Farkas Imre - 2020 április 29.

A Kverneland Group és a Mazzotti s.r.l. folytatja a Kverneland iXdrive önjáró permetező fejlesztése terén eddig végzett közös munkát.

A mezőgazdasági munkagépek egyik vezető gyártójának számító Kverneland Group és a John Deere tulajdonában lévő Mazzotti s.r.l., amely piacvezető Olaszországban az önjáró permetezők szegmensében, hosszú távú szerződést írt alá stratégiai együttműködésük meghosszabbításáról, és fokozásáról. Ennek az együttműködésnek köszönhetően a jövőben kombinálja a két vállalat az általuk fejlesztett magas technológiájú termékeket olyan végfelhasználóknak kínált önjáró permetezőben, mint amilyen a Kverneland iXdrive.

„Ez a hosszú távú együttműködés egy fontos pillér cégünk számára ahhoz, hogy tovább erősítse pozícióját a szántóföldi permetezők piacán” – mondta el a Kverneland Group részéről Patrick Verheecke, Executive Vice President Arable Systems Division. Az új iXtrack T vontatott permetező modellekkel, a függesztett permetező családdal és az iXdrive önjáró permetező gépekkel a Kverneland a szántóföldi permetezők teljes kínálatát biztosítja.


A képen balról jobbra: Ronald Harmsen, Jochen Samulowitz, Michael J. Meyers, Giampiero Zironi, Patrick Verheecke, Dirk-Jan Stapel – fotó: https://ien.kvernelandgroup.com/

A Kverneland Group innovációra történő folyamatos törekvése egy egyedülálló, csúcsminőségű, széles termékkínálatot tesz lehetővé. A Kverneland Group kiterjedt rendszereket és megoldásokat kínál a professzionális gazdálkodók számára. A kínálat a talajművelés, vetés, növényápolás és a szálastakarmány termesztés területét fedi le. A Mazzotti 1987-ben gyártotta első önjáró permetezőgépét, és néhány év alatt piacvezetővé vált Olaszországban 85%-os piaci részesedéssel, a hazai piacán. Az elmúlt évtizedben megváltozott igények és a precíziós mezőgazdaság által támasztott követelmények arra késztették a Mazzottit, hogy speciálisan új export piacokra fejlesszen gépeket.

 (Forrás: https://ien.kvernelandgroup.com/ sajtóközleménye)