fbpx

A HÓNAP KÉPE: Generáció 2020

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 06.

Egyre jobb hálózat

A Case IH bemutatta a  Magnum nagytraktorok már régóta várt új generációját  Central Illinois AG vásáron (a képen a Rowtrac változat látható). Előrebocsátjuk, hogy az új traktorok csak 2020-ban lesznek elérhetők. Ezen túlmenően az új Magnum kevésbé koncentrál a technikai újításokra – mert amennyire ismert, a motorban és az átvitelben semmi sem változik, kivéve a Stage V. károsanyag-kibocsátás európai szinthez szükséges beállításokat.


MODERNIZÁLT: az új „parancsnoki központ” a korszerű kényelem mellett több lehetőséget kínál a táblatérképezéssel és az adatmenedzsmenttel kapcsolatos, valamint a felhő alapú adatcserére

A generációváltás során a Case IH mérnökei az új motorháztető kialakításán túl elsősorban az újonnan kialakított négyoszlopos vezetőfülkére összpontosítottak, egy teljesen újratervezett belső térrel. A vezetőfülkében megtalálható az új, érintőképernyős AFS 1200 terminál. Ez maximum négy kamerabemenetet tud kezelni, és vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az AFS Connect segítségével egy felhőalapú adatkezelő eszközzel a kijuttatási, a terepi és a gépadatok dokumentálásához, tervezéséhez és felügyeletéhez. Ezek harmadik fél számára – például tanácsadók vagy szervizek – is elérhetők.

USA: a Case IH az észak-amerikai traktorpiacon és az Egyesült Államok traktorpiacán egyaránt a stabil 2. helyet foglalja el, messze elszakadva a New Holland testvérmárkától és versenytársától, az AGCO-tól.

 

CÍMKÉK agco