Az Év Traktora feketébe öltözik – Massey Ferguson 7719 S NEXT Edition

A Massey Ferguson év elején vezette be a különleges fekete lakkozást azon modellek számára, amelyek hamarosan elköszönnek. A fekete traktorokból eddig 130 és 260 lóerős verziók voltak elérhetők, amihez most csatlakozik a 190 „lovas” MF 7719 S NEXT is kimagasló felszereltség mellett rendkívül jó ár/érték aránnyal.

2020 év végére a gyártó szeretett volna a gazdálkodók számára olyan kétszáz lóerő kategóriás gépet biztosítani, amely lehetőséget teremt a modern és hatékony gazdálkodásra, mindamellett nem feledkezik meg az alapokról sem: nagy hengerűrtartalmú motor, nagy önsúly és hosszú tengelytáv. Így született meg az MF 7719 S NEXT Edition verzió.

 

MF traktor
Az MF év elején vezette be a különleges fekete lakkozást azon modellek számára, amelyek hamarosan elköszönnek

 

A traktorok erőforrása a már jól ismert és bevált 6.6 literes, 6 hengeres AGCO POWER. A gyártó által már több mint egy évtizede használt motor rendkívül megbízható és takarékos. A hajtáslánc másik fontos eleme a sebességváltó. Az MF 7719 S NEXT típusok esetében teljesen fokozatmentes, Dyna-VT verzió érhető el. A váltónak két munkatartománya van: 0-28 km/h között a szántóföldi, 0-50 km/h között pedig a közúti tartományban közlekedhetünk. Mindezt úgy, hogy a hajtómű mindig a terhelés által megkövetelt legoptimálisabb fordulatszámon tartja a motort.

*EPM rásegítés TLT és szállítási munkáknál érhető el

Az emelőerőről a 4 tonnás fronthidraulika, illetve a 9.600 kg emelőkapacitású hátsó hárompont függesztőmű gondoskodik. A hidraulikarendszer rendkívül modern, elektromos vezérlésű és legalább 4 pár szelepet tartalmaz, amelyekhez egy 190 l/perc teljesítményű zártközpontos CCLS szivattyú biztosítja az olajáramot.

A fülkében igazi XXI. századi kiegészítőket találunk, most mind az alapfelszereltség részeként. Ilyen például a kartámlára szerelt multifunkciós joystick, amellyel menetirányváltást, haladási sebességet, hidraulikaszelepeket és szinte a munkában használt összes hasznos funkciót kezelhetjük. A NEXT esetében ugyancsak alapáras az érintőképernyős, ISOBUS-os nagy monitor, illetve a LED-es teljes (16db) munka- és közúti lámpakészlet. A megnövekedett áramfelvételt a két db 120 amperes generátor támogatja. Az erő talajra érését pedig a kategória egyik leghosszabb tengelytávja (2.880 mm), illetve a 42 collos felnizés, 650/65 méretű abroncsokkal biztosítja.

A gépek már 2020 év végén megérkeznek! Biztosítsa már most 200 lóerős traktorát, és érdeklődjön a részletekért helyi Massey Ferguson márkakereskedőjénél, vagy központi számainkon: 0630-530-5565 vagy 0630-613-0122

agco austro diesel erőgép massey ferguson next edition traktor