fbpx

A Buhler Industries precíziós talajművelő gépeket gyártó vállalatot vásárolt

Írta: Szerkesztőség - 2012 augusztus 29.

A Buhler Industries Inc. folytatja a haladást a kitűzött célja felé, mely a mezőgazdasági gépek széles választékának gyártása. A vállalat az Alberta megyében lévő Ezee-On Manufacturing, a precíziós földművelést és talajművelést végző gépek gyártójának ingóságait vásárolta meg 14,5 millió dollárért. Az Ezee-On olyan megbízható és tartós termékek gyártójaként híres, mint a pneumatikus vetőgép, tárcsás boronák, hidraulikus rakodók.

 

 

Az “Ezee-On megvétele a következő lépés volt a fool – liner cégstátuszhoz vezető úton”, — magyarázza Dmitrij Ljubimov a Buhler Industries elnöke. “Célunk, hogy lehetőségünk nyíljon a mezőgazdasági gépek széles választékát kínálni a nagy termőterületekkel rendelkező ügyfeleinknek. Talajművelő gépek és komplex vetőberendezések – ez a természetes lépés ebben az irányban”.

 

 

Termékválaszték Az Ezee-On több mint 50 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek gyártásával, és egy fejlődő vállalat történelmével rendelkezik, amely jó és megbízható termékeket gyárt. Az évek során a termékek választéka bővült és jelenleg a talajművelő aggregátok jól kiegyensúlyozott választékát, valamint a pontosságukról és megbízhatóságukról híres pneumatikus vetőgépeknek és magtartályoknak széles választékát foglalja magában.

 

 

Jövőbeni befektetések Az Ezee-On termékek további fejlesztése érdekében kiegészítő befektetések lesznek megvalósítva a Versatile és a Farm King márkakereskedők részéről, valamint világszerte a földművesek részéről, a vállalat termékei iránti, növekvő kereslet kielégítése céljából.

Személyzet és gyártási kapacitás A megvásárolt vállalat 140 000 négyzetláb gyártási területet foglal magába ami 18 hold területen terül el Virgil városban, Alberta megyében, ahol 70 ember dolgozik, s ezen kívül egy raktárközpontot Billings városban, Montana államban.