fbpx

YTO traktorok Magyarországon

Írta: GÉPmax-2024/III. lapszám cikke - 2024 május 26.

Kína piacvezető traktormárkája EURO V motorokkal szerelve ismét elérhető Magyarországon. Az NMF széria 55–70 LE, az NLY széria 95–115 LE teljesítményű erőforrásokkal áll a felhasználók rendelkezésére.

A kétezres évek elején a Fiat-technológia alapján, Perkins licences motorokkal gyártott YTO traktorok a kínai erőgépek közül elsőként kapták meg az európai megfelelőségi nyilatkozatot. Az YTO márkát a SolarAgro Kft. 2007 óta képviseli Magyarországon. Az elmúlt 17 évben több mint 700 traktort értékesítettünk a hazai piacon a 25–120 LE teljesítménykategóriákban. Márkakereskedő partnereinkkel Magyarország minden régiójában biztosítottuk a gazdálkodóknak a folyamatos gépvásárlási, alkatrészellátási és szervizlehetőségeket.

Doosan NLY traktor
A NLY sorozatú traktorok a gyártó által fejlesztett motorokkal vannak szerelve

TAVALY ÓTA MEGÚJULT KÍNÁLATTAL

2023-tól a hazai piacon ismét elérhetők az EURO V motorral szerelt, megújult YTO traktorok. A teljes körű európai megfelelőségnek köszönhetően a gépek kapcsolhatók uniós és hazai eszközbeszerzési programokhoz, támogatással vásárolhatók mezőgazdasági pályázatok keretében. Az új gépeknek két sorozata van: az NMF széria 55–70 LE teljesítményű traktorai és az NLY széria 95–115 LE teljesítményű gépei.

Az NMF sorozatú 55, 60, 70 LE teljesítményű gépek Doosan motorral, a 95, 105 és 115 LE teljesítményű, NLY sorozatú traktorok a gyártó által fejlesztett motorokkal vannak szerelve. A traktorokösszkerék-meghajtásúak, 12 előre- és 12 hátrameneti sebességfokozattal rendelkeznek, így jól alkalmazkodnak változatos munkakörülményekhez is. Az elektrohidraulikus TLT-vezérléssel könnyű a traktorokhoz kapcsolt munkaeszközök kezelése.

Doosan NMF traktor
Az NMF sorozatú 55, 60, 70 LE teljesítményű gépek Doosan motorral vannak szerelve

ERGONOMIKUS MUNKAKÖRNYEZET

A megújult fülkék tágasak, és klímával felszereltek. Komfortos munkakörnyezetet, kényelmes gépkezelési körülményeket és nagyon jó kilátást biztosítanak a vezetők számára bármilyen évszakban és időjárási körülmények között. Az NMF sorozatú traktorok bukókerettel és fülkével is rendelhetők, az NLY sorozat fülkéi tetőablakkal és védőráccsal is el vannak látva. Mindegyik géptípus rendelhető fronthidraulikával és homlokrakodóval is. A traktorok megtekinthetők kecskeméti telephelyünkön és viszonteladó partnereinknél, részletes információkat az alábbi elérhetőségeken adunk:

SolarAgro Kft.
6000 Kecskemét, Szent László krt. 31.
www.solaragro.hu
[email protected]
76/494-534, 76/509-276