A MezőHír Média Kft. által alapított GÉPmax a piacvezető MezőHír szaklap közel másfél évtizedes tapasztalataival felvértezve indult két éve, a gazdasági krízis kirobbanásakor. Bár tudtuk, hogy ilyen környezetben nem lesz egyszerű egy teljesen új lap bevezetése, mégsem mondtunk le céljainkról. Hosszú távra terveztünk, és ezt ma sem gondoljuk másképp. A GÉPmax indulását megelőző médiakutatás ugyanis egyértelművé tette, hogy igény van a piacon egy kizárólag mezőgazdasági gépekkel foglalkozó újságra, amely az ágazat iránt érdeklődő felhasználók és döntéshozók számára sokrétű, színes információkat nyújt e témakörben. Egyrészt értékes tesztekkel, gépbemutatókkal, érdekes híradásokkal és tudósításokkal segítjük munkájukat, más írásokkal pedig egyszerűen csak szórakoztatjuk az agrárgépes világ szereplőit; termelőket, cégvezetőket, gyártókat, kereskedőket.

Komoly eredménynek tartjuk, hogy mindkét hazai, mezőgazdasági médiakutatásokkal foglalkozó cég idei mérései szerint a GÉPmax már stabil szereplője a piacnak. Olvasottsága és ismertsége dinamkikusan növekszik, az újság helyet követelt és kapott magának az olvasók által preferált lapok között. A meghatározó gépforgalmazó cégek is mind többen felismerik a GÉPmax-ban való megjelenés jelentőségét.

A lap tartalmát tekintve komoly eredmény az elmúlt években bemutatott számos gép, az évente megjelenő közel 750 oldalnyi szakmai információ, amelynek legnagyobb része, 90%-a reklámmentes.

Természetesen keményen dolgozunk tovább, hónapról hónapra jelentkezünk az újdonságokkal, tesztekkel, hírekkel, érdekességekkel. Megjelenünk a legfontosabb kiállításokon, rendezvényeken, ott leszünk továbbra is a hírlapárusok polcain és előfizetőink, valamint a fontos piaci szereplők postafiókjaiban; visszük a híreket a végfelhasználók, döntéshozók felé.

Fodor Mihály alapító