Tartalom talajművelés témában

Az idei AGRITECHNICA kiállításon Cenio néven új 3-gerendelyes kompakt kultivátort vezetett be a piacra az Amazone.
Újdonság Magyarországon! Forgatás nélküli (no-till) technológia Arbos direktvetőgéppel, gyepterületen.
VÄDERSTADCROSSCUTTER DISC XL
Közös dolgok a talajművelési technológiákban.
20 évvel ezelőtt jelent meg a piacon a Väderstad Carrier tárcsacsalád
Az olaszországi Pó-síkságon a szántóföldi munkák során számos kihívással kell szembenézni. Ez is oka annak, hogy itt még sok mezőgazdasági termelőszövetkezet található.
Közvetlenül a vetés előtt a Cruiserrel tökéletes magágyat lehet készíteni.
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
Még a forgatás nélküli talajművelés is nehezen megy az őszi aszályt követő szárazságban.
Az őszi magágykészítésekre nagyon sok különféle gépet alkalmazhatunk. Ehhez a Horsch háza táján is többféle kultivátorcsalád létezik.
A Väderstad öt helyszínen tartott júliusban szántóföldi demó körutat, ahol az újdonságok mellett a már jól ismert munkaeszközöket is láthatták a gazdálkodók munka közben.
A termesztési költségek egyik legnagyobb hányadát a műtrágyázás teszi ki. El sem tudnánk képzelni a kapásnövényeket vetéssel egy menetben történő műtrágyázás nélkül
A Vädestad CrossCutter Disc a különböző termőhelyi feltételekhez illeszkedő, hatékony talajművelés számos lehetőségét rejti magában. A CrossCutter...
A nagy igénybevétel ellenére az aktív szerszámokkal ellátott talajművelő eszközöket csak hosszú idő eltelte után cserélik új gépekre.
A cél a fenntartható talajművelés.
Napjainkban a Framest az egyik legelterjedtebb márka a hazai gyártású talajművelő eszközök között a magyar gazdaságokban. A közelmúltban egészült ki kínálatuk a Reptill fantázianevű [...]

További hírek

Hivatalosan az AGROmashEXPO-n mutatkozik be a magyar és az európai piacon a nagy múltú román IRUM gyár új, Tagro néven gyártott mezőgazdasági traktora.
Az új fejlesztésű Belarus -742 traktor nemzetközi premierje mellett, bemutatkoztak a hannoveri kiállításon a jelenleg futó szériák megújult változatai is.
Folytatjuk az idei AGROmashEXPO/Agrárgépshow kiállítás traktorújdonságainak bemutatását.
A vizsgált John Deere 8345R mezőgazdasági vontató, egy hagyományos traktor fokozat mentes hajtóművel (John Deere AutoPower) és rugózott első híddal. A motor egy John Deere hathengeres Power-Tech Plus [...]
FENDT 1000 VARIO - még jobb a világpiac számára.
Takarékos Caterpillar motor és széles váltókínálat jellemzi a minszki traktorgyár új büszkeségét, az új Belarus 742.7 traktort.