Újdonság: HW 8011 pótkocsi-felépítmény a KITE Zrt. kínálatában!

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél a Joskin és Fliegl márkák mellett 2020-tól elérhetők a HW 8011-es pótkocsi-felépítmények is, ráadásul most remek áron!

 

 

A KITE Zrt. logisztikai portfóliójában egyaránt megtalálhatók a Joskin és Fliegl márkák gépei, eszközei. 2020-ban tovább bővült a KITE Zrt. portfólió a HW 8011 pótkocsi-felépítmény forgalmazásával, amely gazdaságos megoldást jelenthet a hatékonyabb anyagmozgatási feladatok elvégzéséhez.

HW 8011 pótkocsi-felépítményt a nagy szilárdságú acél felhasználásával készülő szerkezet, az erősített kivitelű plató és oldalfalak, a többféleképpen nyitható oldalfalak és a kiváló minőségű német 2 komponensű festés jellemzi. A magyar gyártmányú felépítmény 15 tonna terhelhetőségű, 18 m3 térfogatú. Egyszerűen felszerelhető az alvázra, amit akár a vevő, akár a gyártó is el tud végezni.

 

Kinek ideális választás a HW 8011 felépítmény?

Leginkább azoknak a gazdaságoknak lehet ideális választás, akiknek van (felújítandó) HW 8011 pótkocsija, és az új felépítmény megvásárlásával egy új pótkocsi beruházásához képest jóval kedvezőbb áron megoldhatja a logisztikai-szállítási feladatot.

Forrás: KITE Zrt.

agrár aratás betakarítás gazdaság kite kombájn mezőgazdaság plató pótkocsi újdonság