fbpx

Új precíziós eszközök az AXIÁL Kft. kínálatában.

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 04.

A mezőgazdaságban felmerülő precíziós feladatokra az AgLeader eszközök mellett2013 decemberétől az AXIÁL Kft. alternatívaként kínálja a japán Topcon csúcstechnológiáját is.

A mezőgazdasági és építőipari gépesítésre, valamint műszaki szolgáltatásokra szakosodottbajai központú cég 2013. december 1-től aTopcon mezőgazdasági precíziós eszközeinek kizárólagosforgalmazója Magyarországon.

A Topcona világon egyedülállóan RTK pontos kormány-automatikával rendelkezik. A nagy nyomatékú, közvetlen hajtású, csendes működésű motor alternatívát kínál az AgLeader hidraulikába épített robotkormányzása mellett. A GPS és GLONASS műholdjelek vételével egy olyan precíz eszköz, amely akár extrém domborzati viszonyok között is nagy biztonsággal használható. Az egyedülálló AGI-4 antenna egyetlen házon belül tartalmazza az antennát, a vevőegységet és a kormányvezérlést. A széleskörű ISOBUS munkagépvezérléssel is rendelkező eszközök sokoldalú felhasználását támogatja az is, hogy a Topcon több meghatározó mezőgazdasági gépgyártó GPS beszállítójaként széleskörű tapasztalatokkal bír az erő- és munkagépek munkájánakösszehangolásában.

A japán cég 75 éve tevékenykedik a precíziós pozicionálás területén, és több mint 25 éve foglalkozik a gazdaságok jövedelmezőségét javító mezőgazdasági termékek gyártásával. Korszerű precíziós eszközei a hatékonyság és a hozamok növelését, a folyamatköltségek csökkentését, a föld- és vízvagyon megóvását, ezzel együtt a mezőgazdasági technológiák fejlesztését szolgálják. A legkorszerűbb technikávalrendelkezik az automatikus kormányzás, – irányítás, a GNSS helymeghatározás, a változó arányú kijuttatás, az automatikus szakaszvezérlés, a menet közbeni növényérzékelés, a vízgazdálkodás és a mezőgazdálkodási adatkezelés területén.

A Topcon termékek mellett az AgLeader termékcsalád továbbra is az AXIÁL Kft.kínálatának részét képezi, hiszen jól kiegészítik egymást a GPS technológia területén.A 20 éve töretlenül fejlődő AgLeader cég nem csak a világ egyik legjelentősebb hozamtérképezés specialistájaként ismert, de mára a piac legszélesebb körben felhasználható munkagép vezérlési megoldásaival is rendelkezik.

 
CÍMKÉK axiálrtk