fbpx

Új ArmaTrac 90-100-110 lóerős traktorok

Írta: Szerkesztőség - 2012 június 20.

Az új modellek 2012-es piacra dobásával itt a válasz az erőgéppiac nagyobbik szegmensének, az 50-110 lóerős kategória igényeinek kielégítésére. A már régóta várt 90-100- 110 lóerős modellek várhatóan nemcsak belföldön, hanem márkakereskedőink révén világszerte megnövelik majd piaci részesedésünket.
Traktoraink jellemző tulajdonsága a magas nyomaték, a környezetbarát motor és az üzemanyagtakarékos működés. Ezek az új modellek sem kivételek, hiszen bennük is az Egyesült Királyságban gyártott Perkins motorok dolgoznak.

Az új sorozat gépein olyan kényelmi berendezések kaptak helyet, mint az elektronikus, terhelésérzékelős hidraulikus rendszer, a négy különböző sebességgel működő TLT, illetve a power shift váltó.

Igen magas a fejlesztések száma is: új, az eddiginél hatékonyabb a légkondicionáló berendezés és a kompresszor, a manővereket megkönnyítő teleszkópos oldalsó tükrök és a hátsó sárvédőn elhelyezett kezelőtábla, mely révén a gépkezelő egy álltó helyében tudja elvégezni a beállításokat és nem kell körbejárnia az erőgépet.

Az új sorozat másik lényeges eleme a rugós vonószerkezet, illetve a kétszeres vagy háromszoros légfékrendszer. A korszerű hidraulikus hárompont-függesztés, a radiál abroncsok és a nagyszerű kilátást biztosító Hi-Visibility luxusfülkék mind-mind a gépkezelő kényelmét szolgálják.