fbpx

A New Holland az önjáró silózó piacra lépésének 60. évfordulóját ünnepli

Írta: Fodor Mihály - 2021 szeptember 22.

A New Holland ezt a fontos mérföldkövet egy 60. évfordulós speciális kiadással ünnepli, amely jellegzetes festéssel és egyedi előnyökkel rendelkezik. Az ünneplés keretében egy európai bemutatótúrát is tartanak, hogy megmutassák, hogyan segíthet az FR Forage Cruiser az ügyfeleknek a jövedelmező és fenntartható takarmánygazdálkodásban.

 

FR Forage Cruiser
Az FR Forage Cruiser a fejlett technológiákat kihasználva kifogástalan minőségű szilázst biztosít az állattenyésztési takarmányok és a biomasszaüzemek számára egyaránt

 

A New Holland Agriculture az első önjáró takarmánybetakarító gép gyártásának 60. évfordulóját ünnepli, amikor a legendás SP818-as húzó típusú takarmánybetakarító gépet önjáróvá alakította át. Azóta a New Holland a takarmánybetakarítás élvonalába tartozik, és számos úttörő jellegű, az ágazatot forradalmasító újdonságot hozott létre.

A New Holland ezt a fontos mérföldkövet a következő szezonban gyártott FR silózó 60. évfordulós különkiadásával ünnepli. A gépek a 60. évforduló alkalmából készült matricát, ezüstszínű feliratot és ezüstszínű levelet viselnek majd, amely a gép fejlett technológiáit és kivételes teljesítményét szimbolizálja. A Special Edition kombájnok egyedi előnyökkel is rendelkeznek majd, többek között a MyPLM®Connect, az UpTime Solutions és az UpTime Warranty szabványos, a piacnak megfelelő szolgáltatásaival. A New Holland az évfordulót egy európai bemutató körúttal is megünnepli, amely a főbb európai takarmánybetakarító piacokat érinti, beleértve Belgiumot, a Cseh Köztársaságot, Franciaországot, Németországot, Olaszországot, Luxemburgot, Hollandiát és az Egyesült Királyságot.

A kifejezetten a 60. évforduló alkalmából tervezett bemutatótúrára tervezett FR Forage Cruiserek lehetőséget biztosítanak az említett országok gazdálkodóinak, hogy első kézből tapasztalják meg a rendkívüli termelékenységet és minőségi termelést kukorica és fű esetében.

Henrik Aaskov Hansen, a New Holland önjáró takarmánybetakarító gépek globális termékmenedzsere elmondta: „Az elmúlt 60 évben a New Holland takarmánybetakarító gépek folyamatosan feszegették a teljesítmény határait, és a legjobb minőségű szilázst szállították az állattenyésztők legigényesebb követelményeinek megfelelően. A közelmúltban az FR silózók  felbecsülhetetlen értékű eszközöknek bizonyultak a biomassza előállításában is, amely a fenntartható üzemanyagok iránti növekvő keresletre reagálva gyorsan fejlődik. Most, hogy ezt a fontos mérföldkövet ünnepeljük, a New Holland takarmánybetakarító gépek bebizonyítják, hogy sokoldalúságuk hogyan segíti ügyfeleinket abban, hogy javítsák jövedelmezőségüket és teljes mértékben megragadják az új bevételi forrásokban rejlő lehetőségeket”.

 

New Holland
A New Holland Agriculture az első önjáró takarmánybetakarító gép gyártásának 60. évfordulóját ünnepli

 

FR Forage Cruiser: sokoldalúság, termelékenység és termésminőség

A New Holland takarmánybetakarítógépek kompromisszumok nélkül biztosítják a termés kimagasló minőségét és az átbocsátóképességet. A bevált Power CruiseTM funkciók biztosítják a megfelelő kapacitást a különböző terménysűrűségű földeken, míg a korszerű vágóasztalok minden termény kifogástalan betakarítását biztosítják.

Az FR Forage Cruiser az iparágban vezető aprítási teljesítményre támaszkodhat olyan jellemzőkkel, mint a HydroLoc™ technológia, amely a terménytípustól és a terhelés változásaitól függetlenül állandó aprítási hosszat biztosít, valamint a kivételesen erős vágófej, amely minden igényt kielégítő konfigurációk széles választékával rendelkezik – a hagyományos vagy aprított szilázstól a biomasszáig.

Az FR Forage Cruiser a fejlett technológiákat kihasználva a legjobb minőségű szilázst biztosítja az állattenyésztési takarmányok és a biomasszaüzemek számára egyaránt. Ezek közé tartozik az iparágban vezető ActiveLOCTM technológia, amely automatikusan kalibrálja a vágási hosszat, hogy a legtartalmasabb szilázst biztosítsa az egyes szecskák tényleges nedvességtartalmának függvényében. A díjnyertes NutriSenseTM NIR szenzoros tápanyagelemző technológia értékes, a takarmánybetakarító által gyűjtött, a MyPLM Connect portálon megjeleníthető tápanyagadatokat szolgáltat, amelyek segítségével a gazdálkodók megalapozott döntéseket hozhatnak a terményük legjövedelmezőbb értékesítése érdekében, és a jövőbeni terméshozam növeléséhez igazíthatják a ráfordításokat.

Az FR Forage Cruiser a New Holland MyPLM Connect telematikai rendszerének minden előnyét kínálja, amely a gazdálkodót folyamatosan kapcsolatban tartja a géppel, lehetővé téve számára, hogy valós idejű információkat küldjön és kapjon, amelyek segítik a hatékonyabb, termelékenyebb és jövedelmezőbb működést.

Florian Schmitt, a New Holland önjáró betakarítógépek európai termékmarketing menedzsere elmondta: „A jelenlegi FR Forage Cruiser technológiai fejlesztései lehetővé teszik a gépkezelő számára, hogy a siló minőségének javítása érdekében a gépen a paraméterek széles skáláját szabályozza. Akár takarmányt vágunk az állattartás számára, akár biogázalkalmazásokhoz különböző növények biomasszáját, az FR Forage Cruiser lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a termény optimálisan felaprított minőségével táplálják vállalkozásukat mindenféle terméktípusban. A NIR technológia a kulcsfontosságú tápértékek mérését biztosítja, és ezek alkalmazásával az alkalmazott környezetben a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, és így támogatni és kezelni a jövedelmező és fenntartható takarmányüzletet.”