fbpx

Mitas App az optimális gumiabroncs-nyomásért

Írta: - 2021 december 01. -Hirdetés

A Mitas App frissítése lehetővé teszi a gazdák számára világszerte, hogy helyesen beállítsák a gumiabroncsok nyomását szántóföldön és közúton egyaránt

A Mitas jelentős korszerűsítést hajtott végre a praktikus gumiabroncsnyomás-alkalmazásában, új funkciókat és nyelveket téve elérhetővé a gazdák számára, bárhol is legyenek. Úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a gazdák számára, hogy kiszámítsák és beállítsák a megfelelő mezőgazdasági gumiabroncsnyomást a sebességtől és a terheléstől függően. A Mitas alkalmazás ezáltal növeli a költséghatékonyságot és a termelést.

Az alkalmazás, amely már hat nyelven – angol, német, francia, olasz, spanyol és cseh – elérhető, ingyenes Android és iOS eszközökre is. Segítségével a felhasználók megtalálhatják a legközelebbi Mitas kereskedőt is.

 

Mitas App
A pontos gumiabroncsnyomás fenntartása elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez

 

„A Mitas több mint egy évszázada biztosít gumiabroncsokat a gazdáknak, és az alkalmazás csak egy újabb módja annak, hogy segítsünk a gazdaságoknak hatékonyabban működni. Ez a felhasználóbarát alkalmazás és gumiabroncsnyomás-kalkulátor gyors hozzáférést biztosít a gazdáknak a szükséges információkhoz, így felgyorsíthatják a gép teljesítményét szántóföldön vagy közúton” – jegyezte meg Regina Fíčková, a Mitas digitális marketingmenedzsere.

A pontos gumiabroncsnyomás fenntartása elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez, és több mint 20%-kal csökkentheti az üzemeltetési költségeket, így a Mitas alkalmazás nélkülözhetetlen eszköz a nagy vagy kis gazdaságok számára. A sebességnek és a terhelésnek megfelelő gumiabroncs-nyomás hatékony alkalmazása jobb tapadást, kisebb talajtömörödést és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

A Mitas App felhasználói értesítéseket is kapnak, amelyek fontos információkat és frissítéseket tartalmaznak, hogy a gazdaságok vezetői naprakészek maradhassanak a vállalkozásukat érintő legfrissebb hírekkel kapcsolatban.

Töltse le az ingyenes Mitas gumiabroncsnyomás-alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Playről az alábbi linkek segítségével:

App Store
Google Play

 

Az alkalmazás használatáról itt tájékozódhat:
https://mitas-tyres.com/en/tech/mitas-tyre-pressure-app

 

Összeállította: Fodor M.