fbpx

MaxiPlant sorközművelő kultivátor

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 10.

A sorközművelő kultivátorok használatával a mechanikai gyomirtás mellett egy menetben gondoskodunk a sorközben a talajszellőztetésről és a kapillárisok átvágásával a vízpárolgás csökkentéséről. A megfelelő adapterekkel kiegészítve a sorközművelőnket a műtrágya célzott kijuttatása is megoldható.

A francia QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég a kapás kultúrákhoz ajánlja a MaxiPlant elnevezésű sorközművelő kultivátorát. A MaxiPlant elérhető kocsinként 3 kapás kivitelben például szója vagy cukorrépa sorközének ápolására, illetve kocsinként 5 kapás kivitelben kukorica vagy napraforgó sorközművelésre. A kocsik helyzete és ezáltal a kívánt sortáv a vázon könnyen beállítható. A kocsik paralelogramma felfüggesztése miatt a beállított művelési mélység pontosan tartható, a munkagép megfelelően tudja követni a felszín egyenetlenségeit.

A MaxiPlant 32×12 mm-es rugós kapával van szerelve. Ezek a rugós egységek a 120×120 mm-es főtartóval együtt megfelelő robusztusságot és ezáltal hosszú élettartamot kölcsönöznek a munkagépnek. A vázmagasság 70 cm, így a fejlettebb kultúrákban is lehetséges a munkavégzés.

A MaxiPlant sorközművelő alaphelyzetben 105 mm-es lúdtalp kapával, sorvédő és sorvezető tárcsával szerelt. A sorvédő és sorvezető tárcsák használatával nagyobb munkasebesség mellett is dolgozhatunk a növényi kultúra megsértése nélkül.

A tavasz folyamán a MaxiPlant kultivátorok bevezető áron érhetők el a kiemelt kereskedőinknél. Néhány ízelítő az árakból:

MaxiPlant, 6 soros csukható típus:6170 EUR+áfa

MaxiPlant, 8 soros csukható típus:8100 EUR+áfa

Bővebb információért keresse gyári képviselőnket, kiemelt kereskedelmi partnereinket, vagy internetes oldalunkat.

Gazsi Zsolt
06-30/558-4918
www.quivogne.hu