fbpx

Folytatódik a Holmer Terra Variant széria megújulása

Írta: GÉPmax-2021/V. lapszám cikke - 2021 október 08.

Az elmúlt öt évben a teljes Terra Variant eszközhordozó széria megújult. A generációváltás sorozatot az új 650-es zárta.

Öt éve az 585 típussal kezdődött el a Terra Variant eszközhordozócsalád megújulása, amely a kompaktabb 435-ös típus bemutatkozásával folytatódott. Idén nyáron végül a régi 600 ECO is leváltásra került, és az új 650-es modell képviseli majd jövőben a Terra Variant széria legfelső típusát. A 652 LE teljesítményű Mercedes Benz OM 473 LA motorjával a 650-es a valaha létezett legerősebb Terra Variant.

Az erőátvitelről Kessler LV 3000 CVT fokozatmentes sebességváltó gondoskodik, ahonnan mechanikusan csuklós tengelyeken keresztül érkezik a nyomaték a mellső és hátsó kormányzott, hidraulikusan lengéscsillapított futóművekhez. Kezelői ergonómia terén ugyanazt a magas szintű kényelmet nyújtja, mint a fentebb már említett kisebb testvérein bevezetett új fülke.

 

holmer terra variant 650
Idén nyáron a régi 600 ECO is leváltásra került, és az új 650-es modell képviseli a jövőben a széria legfelső típusát – fotó: https://www.holmer-maschinenbau.com/