fbpx

HARDI AutoNozzleControl – Független fúvóka szabályozás

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2021 január 27.

Az új HARDI NAVIGATOR már AutoNozzleControl szakaszolással is elérhető, mellyel az Ön kezébe kerül a kijuttatás teljes szabályozása is. Ezzel a funkcióval megvalósítható a jövő növényvédelme már a következő növényvédelmi szezonban is.

 

AutoNozzleControl

HARDI AutoNozzleControl

 

Az AutoNozzleControl automatikus fúvókánkénti szakaszolással a jelenleg elérhető legprecízebb átfedés vezérlést biztosítja.

 

AutoNozzleControl

HARDI AutoNozzleControl

 


A jelenleg a növényvédelemben létező legmagasabb permetezési pontosság érhető el a HARDI új szabályozásával, amelyben a precíz és a modern elvárásoknak megfelelő kijuttatás érdekében minden egyes fúvóka automatikusan külön-külön is kapcsolható.

Ennek és az így elérhető 50 cm-es szakaszolásnak köszönhetően minimalizálható az átfedéses permetezés okozta növénykárosodás. Ezzel a funkcióval, a minimális permetezési átfedéseknek köszönhetően, akár 10%-os vegyszermegtakarítás is elérhető. A szélső fúvókák kiiktatásával akár megelőzhető a kritikus területek lepermetezése is.

 

Az AutoNozzleControl működése a gyakorlatban.

 

 

A PrimeFlow keringetőrendszer

A PrimeFlow egy nyomás alatt működő folyadék rendszer, amelynek feladata, hogy állandó nyomáson keringesse a folyadékot egészen a fúvókákig, mielőtt a tényleges permetezés megkezdődne. Ez megakadályozza a leülepedést, és lehetővé teszi a szórókeret csöveinek átöblítését is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene permetezni a talajra. Emellett a fúvókák azonnal a megfelelő nyomáson tudnak működésbe lépni bekapcsoláskor.

 

Hardi

PrimeFlow keringetőrendszer

 

A keretszakaszonként felszerelt fúvókák száma szabadon konfigurálható annak érdekében, hogy illeszkedjen a gyakorlati követelményekhez. Ha szükséges, a szakaszok mérete később a traktorfülkéből könnyen átprogramozható.

A vezérlőelemek a szórófejnél vannak, ami akkor nyújt hatalmas előnyt, mikor a gépet a szántóföldön kell kitisztítani.

 

Hardi

A vezérlőelemek a szórófejnél vannak

 

Mindezen funkciókat felhasználva az új HARDI NAVIGATOR permetezőgép jelentősen kevesebb állásidővel, precíz folyadék rendszerrel, nagy teljesítményű és robusztus szórókerettel, valamint a jelenleg elérhető legprecízebb átfedés vezérléssel a legtöbbet nyújtó felső közép kategóriás permetezőgép a magyar piacon.

 

Keresse még az idén új intelligens funkciókkal felszerelt HARDI Navigator permetezőinket a hivatalos forgalmazóinknál!

 

AGROÁZIS
DORKER 

 

További információk
További cikk a Hardi termékekről