fbpx

A Zeus, új Z-19 ZEV munkateherautó konfigurációkat mutatott be

Írta: Farkas Imre - 2024 július 08.

A Zeus Electric Chassis (USA), a fenntartható közlekedési megoldások úttörője nagy feltűnést keltett a Las Vegas-i ACT Expo 2024 kiállításon, ahol bemutatta a várva várt Z-19 Class 5, teljesen elektromos fülkés alvázának új, gyártás előtti belső kialakítását.

A normál CA) és CM Truck Beds szervizkarosszériával felszerelt jármű újabb mérföldkövet jelentett Zeus gyártási útján. Amellett, hogy ezeket a termékeket saját szegmensükben exkluzívként jelenítette meg, a Zeus stratégiai és pénzügyi partnerekkel is együttműködött, hogy belépjen a végső fejlesztés fázis, a tanúsítás és gyártás beindítása felé.

Zeus Z-19 Class 5 ZEV teherautó
A Zeus Z-19 Class 5, teljesen elektromos fülkés alváz, a Las Vegas-i ACT Expo 2024 kiállításon

A teljesen elektromos Zeus Z-19 paradigmaváltást jelentett a közepes terhelésű haszongépjárművek piacán, hatékony teljesítményt és környezetvédelmi előnyöket biztosítva a teherautó-ipar számára szabott, felhasználóbarát csomagban. Az ACT Expo résztvevőinek lehetőségük volt első kézből megismerni a Z-19 fejlett funkcióit, a legmodernebb technológiai integrációval kívül és belül.

Zeus Z-19 ZEV műszerfal
A Zeus Z-19 ZEV vezetőfülkéjének műszerfala a kiállításon

A komplett jármű mellett kiállított, lecsupaszított alváz teljes vizuális hozzáférést biztosított a résztvevőknek a Z-19 platformarchitektúrájának megismeréséhez, beleértve az olyan kulcsfontosságú összetevőket, mint a 140 kWh-s LFP akkumulátorcsomag, az integrált e-tengely és a nagy szilárdságú akkumulátorvédő acélvázsínek.

Forrás: https://zeuselectricchassis.com/