fbpx

A Yokohama TWS az új Agro Tyre Pressure alkalmazással leveszi a nyomást a gazdák válláról

Írta: - 2023 augusztus 01. -Hirdetés
  • Az új, több márkára kiterjedő alkalmazás a Yokohama TWS összes gumiabroncsmárkáját – Trelleborg, Mitas, Maximo és Cultor – tartalmazza, a gumiabroncsok specifikációinak teljes körű részletezésével.
  • Az Agro Tyre Pressure alkalmazás 4 nyelven elérhető iOS és Android operációs rendszereken egyaránt.
  • Az alkalmazás lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy a terhelés, a sebesség, az abroncsméret és a márka kiválasztásával könnyen meghatározzák a gumiabroncsok optimális nyomását.

app

A Yokohama TWS bemutatja az első több márkára kiterjedő okostelefon-alkalmazást, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a gazdálkodóknak a tengelyterhelés, a sebesség, a méret és az abroncsmárka szerint pontosan a megfelelő gumiabroncsnyomást alkalmazni.

Az Agro Tyre Pressure alkalmazás, amelyet más nagy gumiabroncsgyártókkal közösen fejlesztettek ki, a biztonságot, az üzemanyag-megtakarítást és a talajvédelmet helyezi a gazdák kezébe, hogy pontosan akkor és ott állítsák be a nyomást, amikor és ahol szükségük van rá.

Az Agro Tyre Pressure alkalmazás letölthető iOS és Android telefonokra. Az alkalmazás négy nyelven (angolul, franciául, németül és lengyelül) érhető el, és 12 vezető márka, köztük a Yokohama TWS portfóliójának adatbázisát egyesíti: Trelleborg, Mitas, Maximo és Cultor.

Francesco Fusco, a Yokohama TWS üzleti intelligencia vezetője kijelentette: „Ez az alkalmazás óriási lendületet ad az agrárágazatnak a hatékonyság szempontjából, mivel lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy a mezőgazdasági járműveik gumiabroncsmárkájának megfelelően könnyen megtalálják a megfelelő abroncsnyomást, amelyet a mezőgazdasági járműveik és a szántóföldi munkájuk során be kell állítaniuk, mégpedig néhány kattintással, egy pillanat alatt. A gazdálkodók mostantól búcsút mondhatnak a fiókokból elővett gyártói adatlapoknak vagy terméklapoknak, vagy annak, hogy egyetlen fontos adat miatt kapcsolatba lépjenek kereskedőpartnerükkel. Ez az applikáció egy újabb módja annak, amin mi mindannyian a Yokohama TWS-nél dolgozunk: hogy új technológiákat adjunk ügyfeleink kezébe, hogy ők a saját üzletükre koncentrálhassanak.” 

Linkek a Yokohama TWS által más gumiabroncsgyártókkal együttműködésben bemutatott Agro Tyre Pressure alkalmazás letöltéséhez:

iOS – apps.apple.com/app/agro-tyre-pressure

Android – play.google.com/store app/agro-tyre-pressure