fbpx

A Trelleborg TM900 HP gumiabroncsot választott a Case IH

Írta: - 2023 június 19. -Hirdetés

A Case IH traktor brazíliai gyártósorát 20 éve adták át, az évforduló kapcsán a gyár a Trelleborg TM900 HP gumiabroncsot választotta egy különleges megjelenésre. A Magnum Black Limited Edition kerül bemutatásra a Show Rural Coopavel kiállításon, Trelleborg TM900 High Power gumiabroncsokkal felszerelve.

A Trelleborg TM900 High Power gumiabroncsát választották a Magnum Black különleges, limitált szériás traktorra, amelyet a Case IH brazíliai gyártósorozatának 20 éves fennállása alkalmából készítettek. Ezt a traktort a Show Rural Coopavel kiállításon mutatják be, amely egy kulcsfontosságú esemény, és amely február 6. és 10. között kerül megrendezésre Cascavelben (Brazília).

A főbb mezőgazdasági gépgyártókkal közösen tervezett Trelleborg TM900 High Power termékcsaládot kifejezetten a nagy teljesítményű, nagy teherbírású traktorokhoz fejlesztették ki. Nagyszerű tapadást, kiváló öntisztulást és a futófelület kialakításának köszönhetően prémium kényelmet biztosít. Amellett, hogy minimálisra csökkenti a csúszást és a talajtömörödés hatásait, és akár 10%-os üzemanyag-fogyasztás-megtakarítással jár, ez a gumiabroncs nagyobb termelékenységet hoz a szántóföldre.

Mauro Oliveira, a Trelleborg Wheel Systems OEM kereskedelmi vezetője az alábiakat nyilatkozta: “A Case IH partnereként megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk történetüknek. A TM900 High Power tökéletes gumiabroncs az itteni brazíliai mezőgazdasági munkakörülményekhez, és futófelületének kialakítása javítja a traktor teljesítményét. Ez a partnerség testre szabott volt, a megfelelő gumiabroncsot biztosítottuk eddig is a megfelelő felhasználási területre, biztosítva, hogy továbbra is a legjobb megoldást és teljesítményt nyújtsuk a végfelhasználóknak a földeken. Gumiabroncs-szakértőként a Trelleborg megoldásaink az innováció révén Brazília-szerte hozzájárultak az agrárium teljesítményének javításához: ez volt a kezdeti elkötelezettségünk évekkel ezelőtt és az elkövetkező években is.”

A Magnum termékcsaládból a 2003-as honosítás óta már több ezer traktort adtak el a Case curitibai (Brazília) gyárában, és a Coopavel Rural Show-n mindenki, aki részt vesz, első kézből ellenőrizheti az exkluzív különleges 400 lóerős traktormodellt. Ennek  motorházteteje, teteje, sárvédői és kerekei fekete színűre vannak festve, a különleges “Magnum Black Limited Edition” logó ezüstszínű, és a TM900 High Power gumiabroncsok fekete keréktárcsákkal, elöl 600/70R30, hátul 800/70R38 méretben rendelkeznek. Az utastérben piros műbőrrel borított ülések és kormánykerék található.

2022-ben a Trelleborg gumiabroncsok elnyerték a “Legjobb mezőgazdasági gumiabroncs” díjat országos és regionális szinten a Visão Agro Brasil Award’s és a Visão Agro Centro-Sul rendezvényeken, amely elismerte a Trelleborg fejlett gumiabroncs és keréktárcsa megoldásainak kiválóságát. Ezeket a gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy növeljék a mezőgazdasági termelékenységet, miközben védik a környezetet és támogatják a legigényesebb növénykultúrákat is, beleértve Brazília fontos speciális piacát is.