fbpx

A Valtra Q traktorsorozat nyerte a Farm Machine 2023 zsűri díját

Írta: Fodor Mihály - 2022 november 08.

A vadonatúj Valtra Q sorozat nyerte el a FARM MACHINE 2023 zsűrijének díját. A FARM MACHINE díj, amelyet korábban az Év Gépe (Machine of the Year) néven ismertek, a mezőgazdasági gépészet egyik legrangosabb díja.

A 2022 szeptemberében bemutatott Q sorozat az 5. generációs termékcsalád legújabb tagja. A „The Beast” (magyarul Fenevad) néven ismert Q sorozat 230 és 305 lóerő közötti teljesítménytartományával teszi teljessé a Valtra lóerőkínálatát.

Valtra traktor
A Q-széria sokoldalúsága és a mezőgazdasági vállalkozókra összpontosító megközelítése győzte meg a zsűrit

Az új sorozat gyorsan magára vonta az iparág figyelmét hatékony és erőteljes CVT-alapú hajtásláncával és olyan intelligens gazdálkodási technológiáival, mint a Valtra Guide, a Variable Rate Control és a SmartTurn, amelyek alapfelszereltségként járnak hozzá. A gazdálkodók és a vállalkozók egyaránt dicsérték a Q sorozatot a kényelem, a manőverező képesség és az ergonómia miatt.

A Q-széria sokoldalúsága és a mezőgazdasági vállalkozókra összpontosító megközelítése győzte meg a FARM MACHINE 2023 zsűrijét a november 6-án Párizsban megrendezett SIMA rendezvényen. A FARM MACHINE nyerteseit egy nemzetközi zsűri választja ki, amely több mint egy tucat ország mezőgazdasági gépekkel foglalkozó újságíróiból áll.

díj
A FARM MACHINE díj, amelyet korábban az Év Gépe (Machine of the Year) néven ismertek, a mezőgazdasági gépészet egyik legrangosabb díja.

„Tudjuk, hogy a Q-sorozattal nyertes gépünk van. Pontosan azzal a teljesítménnyel, kényelemmel és technológiával rendelkezik, amit a nagy gazdaságok és a vállalkozók keresnek egy ilyen teljesítményű traktorban. Ráadásul a Q Certified Dealer programmal a legjobb traktorélményt garantáljuk ügyfeleinknek. A Q Certified kereskedők személyre szabott finanszírozást, kivételes értékesítés utáni szolgáltatást kínálnak, és biztosítják, hogy minden Q sorozatú traktor az első naptól kezdve az összes precíziós gazdálkodási funkcióval legyen felszerelve.  Biztosak vagyunk benne, hogy a Beast továbbra is lenyűgözi majd az ügyfeleket és a zsűrit”. Kommentálta Mikko Lehikoinen, a marketingért felelős alelnök.

Az ügyfelek és a Valtra rajongók Európa-szerte különböző rendezvényeken láthatják a „Fenevadat”, mivel a Q sorozat 2022-ben csatlakozott a Valtra SmartTourhoz. Alternatívaként a Q sorozat bármikor megtekinthető a Valtra virtuális bemutatótermében (https://showroom.valtra.com/home).