fbpx

Az elmúlt öt napban egy MTZ traktor és egy kombájn is baleset részese volt

Írta: Farkas Imre - 2022 október 11.

Személyautó és MTZ traktor ütközött össze 2022. október 6-án, délután, a 61-es főúton Iharosberény és Inke között.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a baleset következtében az MTZ-80 traktor az út menti árokba a tetejére borult, vezetője megsérült. A személyautó sofőrje és a vele utazó kutya nem sérültek meg.

Baleset
Az ütközés következtében az MTZ traktor az árokba borult – Fotó: Csurgó ÖTP

A csurgói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és az MTZ mezőgazdasági erőgép sérült üzemanyagtartályából szivárgó gázolajat kannákba felfogták, hogy az ne jusson a környezetbe. A traktort a nagykanizsai hivatásos tűzoltók daruval emelték ki az árokból és állították kerekeire.

Baleset
Az személyautó vezetője és kutyája sérülések nélkül, szerencsésen megúszták a balesetet – Fotó: Csurgó ÖTP

A police.hu pedig arról számolt be, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. október 7-én 20 óra körül Nagyecseden, a Komoróczi utcában. Az eddigi adatok szerint egy útkanyarulatban ütközött össze frontálisan az egymással szemben közlekedő kombájn és motorkerékpár. A baleset következtében a motorkerékpáron egyedül utazó helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.