fbpx

Új taggal bővül az MSK Varia vezetőfülkeszéria

Írta: Farkas Imre - 2022 május 21.

Az új CAT4 VARIA fülke garantálja, hogy káros anyagok, például növényvédő szerek és szennyező anyagok ne kerüljenek a kabinba.

Az MSK több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a kabingyártás területén, és ma már az intelligens és biztonságos kabinok kínálatának vezető európai gyártója. Az MSK VARIA fülkeszériát számos mobil és nem mobil alkalmazáshoz tervezték – önjáró munkagépekhez és ipari megoldásokhoz, például magajáró permetezőgépekhez, betakarítógépekhez.

A VARIA Multisolution kabin modern kialakítású, funkcionális formájú. Minden kidolgozás jól átgondolt és precízen kivitelezett. A kabin belseje semleges és könnyű. A moduláris kabinszerkezet kiemelkedő rugalmasságot biztosít a VARIA-nak, sőt lehetővé teszi a költséghatékony sorozatgyártást és a termék testreszabását.

A VARIA három különböző kabinfelszereltségi szintet kínál alapfelszereltségként: dinamikus, komfort és prémium. A kabinok saját márkaszínnel és személyre szabott opciókkal is szállíthatók. Az utastér fejlett felhasználói felülete egyedi igények szerint módosítható. Szükség esetén támogatást nyújtunk a felülethez.

A végfelhasználók biztonsága és ergonómiája mindig is az egyik legfontosabb prioritás volt, így a VARIA kabinsorozat új modelljével, a CAT4-gyel új szintre emelték kabinjaink biztonságát. A CAT4 VARIA kabinok a legmagasabb védelmi osztályú, 4-es kategóriájú szűrőrendszerrel vannak felszerelve.

A CAT4 VARIA kabinok így megfelelnek a 4-es védelmi osztály legmagasabb követelményeinek, szabványainak és előírásainak. A 4-es kategória biztosítja, hogy káros anyagok, például növényvédő szerek és szennyező anyagok ne kerüljenek a kabinba. A kabinokat szigorú minősítő teszteknek vetették alá, és megfelelnek az EN 15695-1 : 2017: A kezelő védelme veszélyes anyagokkal szembeni legmagasabb követelményeinek.