fbpx

A Mitas a 2023-as Eurocup sorozat szponzora traktorhúzásban

Írta: - 2023 június 16. -Hirdetés

A Mitas a Mitas Eurocup Series 2023 hivatalos szponzoraként indítja útjára az európai csapatok legerősebb és legfejlettebb traktorait felvonultató versenysorozatot. A szezon során kilenc versenyt rendeznek, amelyek idén áprilisban kezdődtek Németországban, és a Mitas Európa-bajnokság megkoronázásával zárulnak szeptemberben Dániában.

A Mitas egyike azon kevés gumigyártóknak világszerte, amelyek ehhez a sportághoz is kínálnak versenyszintű abroncsokat, mostantól két méretben is: PowerPull 01 30.5L-32 és 24.5-32. A kifejezetten óriási vonóerőt biztosító abroncsokat alapként gyártják, így minden csapat saját futófelületi mintázatot faraghat magának.

“Számunkra ez a szponzoráció természetes, és tökéletes helyszínt biztosít arra, hogy a Mitas termékeket láthassuk működés közben, amint teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak a traktorok számára a fődíjért folytatott versenyben. Ez egyúttal nagyszerű lehetőség arra is, hogy bemutassuk mezőgazdasági gumiabroncsainkat és kapcsolatba lépjünk a mezőgazdasági közösséggel Nyugat-Európában, miközben megmutatjuk, hogy támogatjuk ezt az izgalmas sportot és az összes résztvevő embert. Mitas csapatunk szórakoztató kihívásokkal és nyereményekkel várja majd a rajongókat, és a helyszínen válaszol a teljes gumiabroncs-választékunkkal kapcsolatos kérdésekre” – nyilatkozta Silvia Giacoia, a Trelleborg Wheel Systems kommunikációs és márkaigazgatója.

A verseny szervezője, az Európai Traktorhúzó Bizottság (European Tractor Pulling Committee, ETPC) a folyamatos szponzorálásról nyilatkozott: “Nagyon örülünk, hogy a Mitas idén is ilyen hűséges és erős szponzorként áll a rendezvény mögé. Ezek a versenyek több tízezer rajongót vonzanak az egész mezőgazdasági közösségben, és a Mitas az évek során az egyre bővülő traktorhúzó családunk szerves részévé vált” – nyilatkozta Marcel Hoornsman, az ETPC elnöke.

További információk a Mitas Eurocup Series 2023 versenysorozatról a www.mitas-tires.com/en/news-and-pr/events/mitas-eurocup-series-2023 oldalon találhatók.