Nagy teherbírás és a kíméletes talajkezelés: Mitas HC 3000 R

Írta: - 2022 április 20. -Hirdetés

Bővűl a Mitas HC (nagy kapacitású) gumiabroncs-vonala az új HC 3000 R abronccsal. A Mitas HC vonal minden idők legnagyobb gumiabroncsát tudja soraiban – a VF 1000 / 65R32 CFO – HC 3000 R gumit, mely Very High Flexion (VF) technológiával és lekerekített vállszakaszokkal rendelkezik, amit a nevében szereplő R betű jelöl.

Mitas kerék

A Mitas HC sorozat többi olyan gumiabroncsától eltérően, amelyeket elsősorban a kombájnokon használnak, az új HC 3000 R abroncsot önjáró hígtrágya-tartályok szerelésére tervezték. “Ezt az új gumiabroncsot válaszul fejlesztettük ki a hígtrágya tartálykocsik nagy teherbírású gumiabroncsának piaci igényére, új és rendkívül talajbarát futófelület-mintázattal láttuk el” – magyarázza Pavel Kott, a Mitas mezőgazdasági gumiabroncsok termékmenedzsere.

A nagy teherbírás és a kíméletes talajkezelés – különösen
a szántóföldeken vagy a legelőn történő kanyarodáskor – a fő előnyei
a HC 3000 R-nek, amely új, lekerekített vállkialakítással és VF konstrukcióval megerősített rugalmas oldalfalakkal rendelkezik.

Az innovatív karkasz-szerkezetnek köszönhetően a gumiabroncsok akár 40%-kal nagyobb teherbíró képességgel rendelkeznek, mint a standard gumiabroncsok – a sebességtől függetlenül – így a HC 3000 R kiválóan alkalmas ciklikus szántóföldii műveletekhez, amikor a gép terhelése gyakran változik.

Mivel az abroncsok alacsonyabb nyomáson használhatók, a HC 3000 R abroncsok kiváló tapadást és csökkentett csúszást biztosítanak, ami jobb üzemanyag-takarékosságot és termelékenységet eredményez. “Ezek a funkciók nagy előnyökkel járnak a gazdasági szempontokból és a környezeti hatások csökkentésében” – teszi hozzá Kott.

További információk a Mitas HC 3000 R abroncsokról:  ITT

A legözelebbi Mitas partner itt található: ITT