fbpx

A Kotte Hannoverben bemutatta a Power Boost 2.0 technológiát

Írta: Farkas Imre - 2023 november 23.

A Power Boost Technology 2.0-val a Kotte hatékony frissítést kínál a centrifugálszivattyú és a vákuumtechnológia évek óta kipróbált és tesztelt kombinációjához. A power boost technológia előnye az alacsony kopási költségek, valamint a nagy töltési és adagolási teljesítmény.

Az NW200 keresztmetszetű, áramlásra optimalizált csővezeték nyomvonal, az NW250 tápvezeték és a nagyobb teljesítményű, mechanikus meghajtású centrifugálszivattyú akár 11 000 liter/perc teljesítményt biztosít a szívás és ürítés során.

Kotte stand AGritechnica
A Power Boost Technology 2.0 bemutatkozása az Agritechnicán

A frissítés hatékonysága különösen kimagasló, ha nagy munkaszélességű alkalmazási technikákról van szó. A PNR 155 hidraulikus hajtású Jurop vákuumkompresszor 15 500 liter/perc levegőteljesítménnyel javítja a teljesítményt mind a töltés, mind az adagolás során. A centrifugálszivattyú elé alapkivitelben egy NW250-es kőfogó NW200-as csúszkával van felszerelve, így a centrifugálszivattyú hatékonyan védve van az idegen testektől. A kőfogó manuálisan vagy hidraulikusan üríthető csúszda segítségével.

Power Boost Technology 2.0
A frissítés hatékonysága különösen kimagasló, ha nagy munkaszélességű alkalmazási technikákról van szó – fotó: https://www.garant-kotte.de/

A lerakódások hatékonyan elkerülhetők a centrifugálszivattyúval a tartály hátulján található öblítővezetéken keresztül. Opcionálisan a szívóút lerövidíthető a tartály alján elülső csúszkával, ami különösen ajánlott szívótömlőn keresztül történő szíváskor. A mennyiségi és minőségi szabályozásához az áramlási sebesség és a NutrientContentLab (NCL) rendszer (NIR érzékelő) aktív szabályozása használható. A GO CONTROL ISOBUS vezérléssel kombinálva a Kotte új Power Boost technológiája optimálisan integrálható olyan SmartFarming alkalmazásokba, mint a területspecifikus alkalmazások vagy a SectionControl.