fbpx

Személyautó és traktor ütközött a 6-os úton

Írta: Farkas Imre - 2022 augusztus 17.

Az autó áttért a szemközti sávba, ahol a menetirány szerint haladó Fendt 936 Vario traktor bal első kerekének frontálisan ütközött akkora erővel, hogy a traktor bal első kerekét kitörte és méterekre repítette, amelynek végül egy másik jármű is nekiütközött.

A police.hu tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okból ütközött össze egy személygépkocsi és egy traktor a 6-os számú főúton Nagypeterd és Botykapeterd között 2022. augusztus 16-án 14 óra 10 perc körül. A baleset során a személygépkocsi vezetője, egy 57 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter kórházba szállította. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszán teljes útlezárás volt érvényben.

Fendt 936 traktor
A traktor bal első kereke kitört az ütközéstől – fotó: https://baranya.katasztrofavedelem.hu/

A Autóbaleset

Az autóban egy nő és két gyermek utazott, a vezetőt a tűzoltók szabadították ki – fotó: https://baranya.katasztrofavedelem.hu/

A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A traktor vezetőjét könnyű sérülései miatt látták el. A balesetnek volt még egy résztvevője, aki gépkocsijával a traktor leszakadt kerekének ütközött. Ő is könnyű sérüléseket szenvedett.