fbpx

Deutz-Fahr 9340 ttV Warrior a Schuco vállalattól

Írta: Szerkesztőség - 2019 november 28.

Éjfeketén

Valójában egy másik modell bemutatását terveztük ebben a számban. Mivel azonban a kiválasztott csúcsmodellünk lapzártakor még mindig nem jutott túl a német vámon, egy gyors döntéssel másik modellt kellett választanunk. Bár a Schuco 9340 TTV Warrior modellje már 2019 tavaszán megjelent, mégis érdemes áttekinteni.

A „Deutz-zöld” 9340 modell mellett természetesen a fekete csillogó lakkozás is elbűvölő, és így a „harcos” minden modellvitrinben vonzza a tekinteteket. Ami szép: hasonlóan a „Deutz-zöld” másolat nyolc gumiabronccsal ellátott változatához, a mellső függesztéshez itt is egy hatalmas ballasztsúly tartozik – amelyet a felső függesztőkar csak nagy jóakarattal tart. Az ajánlott eladási ár: 74,95 euró.

És mit gondolunk róla?

FUNKCIONALITÁS: a vezetőfülke belső terét az eredeti zöld változathoz hasonlóan szépen lemásolták, a motorháztető felhajtható, mint a „nagy” 9-es Deutz traktornál. Elöl és hátul is Warrior megnevezésű rendszámtábla van felszerelve

impozáns összbenyomás

felnyitható motorháztető

részletgazdag vezetőfülke-belső

a frontsúlyt a szállítási egységcsomag tartalmazza

a csomagolás nem praktikus

Technikai adatok

A 9. sorozatot először 2013-ban, az Agritechnica kiállításon mutatták be – illeszkedve a traction megjelenéséhez. Lenyűgöző a Giugiaro kreatív iroda terve­zése, amely a fekete Warrior lakkozásban szinte még job­ban érvényesül. A motortechnika vonatkozásában a közismert 7,8 literes, hathengeres Deutz motorban bíznak, a CVT sebességváltó pedig a ZF-től származik. Három kialakítási mód található a katalógusban.

motor: Deutz TCD

hengerűrtartalom: 7,8 l

teljesítmény: 247 kW/336 Ledízel

üzemanyag-tartály: 600sebességváltó: ZF TMT 32

üzemtömeg: kb. 12 t

CÍMKÉK deutz-fahr