Az Austro Diesel továbbra is változatlanul dolgozik!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 március 25.

A kialakult vírushelyzetre való tekintettel elképzelhető, hogy Önnek is korlátoznia kellett mozgását és tavaszi munkáit. Az Austro Diesel azonban továbbra is változatlanul rendelkezésére áll! Az MF alkatrész-ellátás és a gépek kiszállítása is fennakadás nélkül működik.

Természetesen mi is megtesszük azonban a szükséges óvintézkedéseket, amik a koronavírus terjedését gátolják, így saját munkatársaink egészségét is védve. A személyes kapcsolatokat a minimálisra csökkentjük. Ezért kérjük, hogy a személyes látogatásokat vagy alkatrész-átvételt az Austro Diesel-nél legyenek szívesek a vírus idejére mellőzni. Kérjük, a szükséges alkatrészt helyi MF kereskedőjénél rendelje meg, a szállítási idők nem változnak ettől!

Az Austro Diesel ügyeleti telefonszámot fenntart a vírusidőszak idejére is és természetesen kollégáink e-mailben is azonnal válaszolnak. A www.masseyferguson.hu oldalon minden kolléga nevét és elérhetőségét megtalálja.

Ezúton szeretnénk minden gazdálkodónak köszönetet mondani, hogy a kialakult helyzetben továbbra is biztosítják a lakosság számára az egészséges és megfelelő mennyiségű ételt és alapanyagokat! Köszönjük!

Biztosak vagyunk benne, hogy fegyelmezett magatartással túlesünk a vírushelyzeten és hamarosan már a jövőbe tekinthetünk.

Önnek és családjának is egészséges elkövetkező heteket kívánunk!

Austro Diesel csapata