fbpx

Tisztítás felsőfokon

Írta: Gépmax.hu - Hirdetés - 2020 december 31.

Annovi Reverberi magasnyomású mosók

 

Magasnyomású mosó
A leghatékonyabb a magasnyomású mosóberendezéssel való tisztítás

 

A mezőgazdasági munkák során természetes jelenség, hogy az erő- és munkagépek – az időjárási körülményektől függően – többé vagy kevésbé beszennyeződnek. E makacs szennyeződések eltávolítására több módszer is létezik, de a leghatékonyabb megoldás a magasnyomású mosóberendezéssel való tisztítás. A módszer megtalálása még nem garantálja a legmagasabb színvonalú tisztítást, ennek eléréséhez fontos, hogy megfelelően válasszuk ki a mosó típusát és teljesítményét – figyelembe véve az üzemeltetési körülményeket. A KITE Zrt. kínálatában fellelhető Annovi Reverberi magasnyomásúmosó-termékcsalád minden tagja kiválóan helytáll a mezőgazdaságban felmerülő összes tisztítási feladat elvégzésében, legyen szó akár traktor- vagy kombájnmosásról, műhelytisztításról, vagy munkagép-takarításról. A hihetetlen megbízhatóságot és a legnagyobb szintű teljesítményt elsősorban az európai beszállítóktól származó minőségi alkatrészek, másrészt az összeszerelést követő (minden berendezést egyesével érintő) legmagasabb szintű tesztelés és minőségellenőrzés garantálják.

A tisztítási feladatot tökéletesen elvégző mosóberendezés kiválasztása kulcsfontosságú a probléma szakszerű megoldásában. A kiválasztás előtt fontos meghatározni, hogy kül- vagy beltéren kívánjuk üzemeltetni a berendezést, milyen jellegű szennyeződést kívánunk vele eltávolítani (ennek függvényében hideg vagy meleg vizes kivitelűt választhatunk 140 bartól 200 bar nyomásszintig), valamint, hogy milyen intenzitású felhasználást (napi 2 vagy 7 óra) tervezünk a mosóberendezésünknek. Ezek alapján látható, hogy megfelelő körültekintést igényel a kiválasztás, melyben alkatrész-értékesítő kollégáink tudnak segítséget nyújtani partnereinknek.

 

Annovi Reverberi
Annovi Reverberi magasnyomású mosó a KITE Zrt. termékpalettáján

 

Bármilyen igényei is legyenek, a KITE Zrt.-től pontosan a szükségleteinek megfelelő magasnyomású mosókat vásárolhatja meg gépei vagy gazdasági épületei tisztítására.

További információkért keresse területileg illetékes alkatrész-értékesítési menedzser kollégáinkat!

 

Forgalmazó honlapján további infó: [LINK]
A forgalmazó további termékeivel kapcsolatos anyag: [LINK]