fbpx

Amazone Cenius 4002-2T mint Special- vagy Super-variáció

Írta: Szerkesztőség - 2014 március 16.

Mint összecsukható, vontatott variációt kínál az új Cenius 4002-2 T modellel az Amazone a Cenius mulcskultivátor-sorozat további kiegészítéseként 150 – 250 LE vontatókhoz. Ez a sorozat már eddig is 3 m, 3,5 m, és 4 m fogásszélességben valamint 3 m munkaszélességű vontatott modellként, mely esetében a sávosan tömörítő henger egyben mint futómű is szolgál. Az új 4002-2 T modellt az Amazone – mint minden Cenius típust – választható módon nyírócsapos biztosítással vagy Super-variációként a bevált 3D-kapákkal kínálja.

 

 

A 4 méteres vontatott modell kisebb emelőerőt követel a vontatótól, és megakadályozza a nagyfokú hátsótengely-terhelést az eszköznek a fordulóban történő kiemelése során. A nyomvonali károk minimálisak. A kapák háromsoros elhelyezése 28,5 cm-rel és az egyszerűen beállítható egyengető tárcsák biztosítják a többszörös alkalmazási lehetőséget a lapos tarlóműveléstől a rögös lazítástól egészen a magágyelőkészítésig.

 

 

Az Amazone különböző hátul haladó hengert kínál, melyek a talaj típusától függően az intenzív rögtörésről vagy a jó visszatömörítésről gondoskodnak. A futómű lehetővé teszi a teljes rugalmasságot. Hidraulikus mélységállítás, tapogató kerekek elöl és utánfutó magtakaró pálca jó opciók a nagyon jó művelési kép kialakításához.

 

 

Az opcionálisan a vonórúdra helyezett, 500 literes tartállyal rendelkező GreenDrill vetőegység elegendő magmennyiséget szállít a fontos köztes termények kivetéséhez a modern szántóföldi művelést végző üzemekben.
www.amazone.hu