AGROmashEXPO és AgrárgépShow – 2020. január 22–25.

Januárban ismét várja Önt hazánk legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, inputanyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a hazai közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShow-n. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Massey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai vonultatják fel.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiák feltérképezésére, részletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

A tájékozódást a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol minden érdeklődő választ kaphat a legaktuálisabb kérdésekre. Hagyományosan 2020-ban is megszervezik a Gabonatermesztők Országos Szövetségének napját, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing- és Média Napját, és az Agroinform online portál marketingkonferenciáját. A 2019-es sikeren fellelkesülve ismét lesz PREGA AgRobot Show a Fórum színpadon, amely rendezvény az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit. Mindezeken kívül számos érdekes és informatív kerekasztal-beszélgetés is várható az Agrofórum szervezésében, és a Fórum színpadon a Magro.hu által szervezett program is debütál.

TUDATOS LÁTOGATÓK

A rendezvény évek óta tartó sikeréhez a kiállítók mellett a látogatók is hozzájárulnak, akikről a körükben végzett felmérés eredményei alapján elmondható, hogy maximális elégedettséggel térnek haza a kiállításokról. A 2019-es adatok alapján:

▪▪a látogatók 20%-nak konkrét célja a helyszíni gépvásárlás;

▪▪a látogatók 58%-a egy egész napot eltölt a kiállítás kínálatának megtekintésével, tárgyalásokkal;

▪▪94% tervezi, hogy 2020-ban is kilátogat.

TALÁLKOZZUNK ÚJRA 2020-BAN, JANUÁR 22-25. KÖZÖTT!

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás: www.agromashexpo.hu

no