AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2019

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye 2019-ben január 23–26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészetkiállításokkal együtt. Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow minden évben az ágazat pihenőidejében mutatja be a legújabb trendeket, technológiai innovációkat a gazdálkodóknak.

A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás előreláthatólag ismét teltházas lesz. Közel 350 kiállító mintegy 40 000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Tavaly a kiállításra 47 500 érdeklődő érkezett 62 országból.

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow-n, segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról, és így a legjobb vásárlási döntést tudják meghozni. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Massey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone, stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

A tájékozódást a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol a gazdálkodók a legaktuálisabb kérdésekre kaphatnak válaszokat. Már hagyományosnak mondható és biztosan lesz 2019-ben is a Gabonatermesztők Országos Szövetségének napja, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing- és Média Napja és az Agroinform online portál által szervezett online marketingkonferencia és PREGA kerekasztal.

A kiállítások sikerét nemcsak a kiállítók és a szervező HUNGEXPO értékeli pozitívan, hanem a látogatók is, akikről a körükben végzett felmérés eredményei alapján elmondható, hogy maximális elégedettséggel térnek haza a kiállításokról.

­A látogatók 30%-nak konkrét célja a helyszíni gépvásárlás. ­A látogatók 50% egész napot vagy több napot is tölt a kiállítás kínálatának megtekintésével, tárgyalásokkal.

­93% tervezi, hogy jövőre is kilátogat.

Minden adott tehát ahhoz, hogy 2019. január 23-26. között is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS DECEMBER ELEJÉTŐL, A WWW.AGROMASHEXPO.HU OLDALON.

Agrárgépshow AGROmashEXPO Claas Fendt John Deere kiállítás krone lamborghini massey ferguson prega rendezvény

Összes rovatunk