fbpx

A DM-KER mezőgazdasági portfóliójának bemutatója

Írta: Kristóf Imre - 2022 február 17. -Hirdetés

A DM-KER csak 4 éve kezdte el a mezőgazdasági gépek forgalmazását, de máris nagy választékot és országos szervizhálózatot biztosít a termelőknek, a nagyobb és a kisebb gazdaságok számára egyaránt. A cég az AGROmashEXPO-n mutatta be a termékpalettáját, köztük a Különdíjat nyert Agrifac permetezőjét is.

Igen nagy standon, több mint 400 m2-es területen mutatta be az általa forgalmazott, mezőgazdaságban használható gépeit a DM-KER az AGROmashEXPO-n. Nagy hasmagasságával kiemelkedik a cég kínálatában szereplő gépek közül az Agrifac önjáró szántóföldi permetezőgép, amely a gépkiállítás különdíját is elnyerte. – A DM-KER-t építőipari gépeket forgalmazó cégként ismeri mindenki. 2018-tól kezdtük meg a mezőgazdasági gépes portfóliónk elindítását, és a mai napig is azon dolgozunk, hogy minél szélesebb körben tudjuk a gazdák kívánalmait kiszolgálni. 2020-óta van a palettánkon az Agrifac önjáró permetező gép. Nagyon nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy most Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat nyert el. Ennek a gépnek a hasmagassága emelhető, 2 méteres magasságot tudunk vele elérni. Állítható nyomtávval rendelkezik, illetve 100 Hz-es, elektromos fúvókákkal van felszerelve, ami igen pontosan, és költséghatékony módon tudja a permetlét kijuttatni a növényekre – mutatta be a gépeket Veréb Attila, a DM-KER Nyrt. mezőgazdaságigép-üzletág igazgatója.

Agrifac permetező gép
A Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat nyert Agrifac permetezőgép (Fotó: Horizont Média, Kristóf Imre)

Nagy teljesítmény, könnyű kezelhetőség

A kiállításon bemutatkoztak a DOOSAN rakodógépek is. A gumihevederes, keskeny nyomtávú minikotró és a nagy teljesítményű homlokrakodó a márka széles kínálatából, amelyből bármelyik típus kiváló választás lehet, ár-érték arányban egyaránt.

DOOSAN rakodógépek
DOOSAN rakodógépek (Fotó: Horizont Média, Kristóf Imre)

A nagy szarvasmarha tartó telepek kiváló munkaeszköze

A prémium szegmenst képviseli a bemutatott Atlas Weycor homlokrakodó gép. Az 5 méter szélességű silótoló adapterrel igen hasznos munkaeszköz lehet a szarvasmarha tartók körében.

Bobcat-ek

A DM-KER már több éve forgalmazza nagy sikerrel a Bobcat gépeket is. Különböző típusokból, többféle méretben, sokféle eszközzel felszerelve kínálják őket kisebb gazdaságok, magánszemélyek részére is. – Ebből a szegmensből is hoztunk ki 3 gépet. A nagyobb teleszkópos rakodónk már régóta ismeret a piacon, mellette bemutatjuk a csúszókormányzású rakodógépet, és egy új terméket is a törzscsuklós mini rakodógépet, ami kiváló választás lehet kisebb kertészetek, lovardák számára.

Bobcat rakodógépek
Bobcat rakodógépek (Fotó: Horizont Média, Kristóf Imre)

Már KUHN gépek is a palettán

A KUHN szálastakarmány betakarító és takarmányozás technológia gépeit is forgalmazza 2022-től a cég. Egy függesztett kasza, és egy körbálázó képviselte a két termékcsalád széles választékát. A kiállított eszközökön kívül a teljes gépkínálat elérhető a cég üzletkötőin keresztül.

KUHN bálázógép
KUHN bálázógép (Fotó: Horizont Média, Kristóf Imre)

Javítás, szerviz, alkatrész, bérgépek

Veréb Attila a cég új szervizkocsiját is bemutatta, ami a helyszíni gépjavítások kiszolgálásában nyújt segítséget a szerelőknek. – Cégünk a gépek forgalmazásán kívül országos lefedettségű szervizhálózattal is rendelkezik. Több mint húsz kollégánk, jól felszerelt szervizkocsikkal, személyenként kb. 1,5 millió Ft értékű szerszámkészlettel tud a helyszínre vonulni, a munkagépek gyors és szakszerű megjavításának az érdekében. A DM-KER a forgalmazott gépeihez közel 3 milliárd Ft. értékű alkatrészkészlettel is rendelkezik. Akiknek arra van igénye bérgépflottánkat is igénybe vehetik – ismertette a DM-KER Nyrt. mezőgazdaságigép-üzletág igazgatója.

DM-KER szervizkocsi
DM-KER szervizkocsi (Fotó: Horizont Média, Békési István)