fbpx

A Vredestein hosszabb élettartamú gumiabroncsokat mutat be a kis- és nagy méretű traktorok számára a SIMA kiállításon.

Írta: Fodor Mihály - 2019 február 08.

„A Traxion választékunkban található összes traktorabroncs esetén a kapaszkodóélek a menetirányhoz viszonyítva rézsútosan helyezkednek el a vállrészben, így maximális tapadást és csökkentett üzemanyag-fogyasztást biztosítva terepen. Az abroncs középső részén pedig szinte majdnem a menetiránynak megegyezően vannak tájolva, ennélfogva csökkentve a gördülési ellenállást, a zajkibocsátást és a rázkódást. A kapaszkodóélek közötti távolság a középvonaltól a vállrészek felé növekszik, ami azt jelenti, hogy nem párhuzamosak egymással, így a föld nem tud megragadni közöttük. A legfontosabb viszont az, hogy a Traxion gumiabroncsok a különleges összetételnek köszönhetően páratlan kopásállóságot, a sérülésekkel és defektekkel szemben extra védelmet, valamint a versenytársakhoz viszonyítva 30%-kal hosszabb üzemi élettartamot kínálnak.”

A Vredestein Traxion 65/70 gumiabroncs az általában gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és közszolgálati feladatokhoz használt kistraktorok konkrét igényeihez kifejlesztett Traxion technológia alkalmazásának eredménye. A gumiabroncsot kifejezetten a szőlőtermeléssel foglalkozó országok igényeit szem előtt tartva tervezték, és ennélfogva kiváltképp érdekesség tárgyát képezi majd a SIMA látogatói számára.

A 2017-ben forgalomba hozott Vredestein Traxion Optimall VF (rendkívül nagy tapadású) prémium traktorabroncs, amelyet a traktorhasználók és -gyártók konkrét igényeinek

CÍMKÉK apollo vredesteingumiabroncsvredestein