fbpx

A Massey Ferguson legújabb 5700 Globál szériás traktorai

Írta: Kristóf Imre - 2019 február 07.

Elérhető újdonságokat mutatott be az Austro Diesel GmbH. az AGROmashEXPO–AgrárgépShow kiállításon. A Massey Ferguson 5700 Globál széria traktorainak prémium minőségéért és terhelés alatt kapcsolható váltójáért középkategóriás árat kell csak fizetnünk.


Lőwi Barna

– Ezek a traktorok elérhetőek és igen kedveltek is Magyarországon – kezdte bemutatóját Lőwi Barna, az Austro Diesel GmbH magyarországi marketingvezetője, majd felsorolta az erőgépcsalád tulajdonságait.

– Az 5700 Global szériával a Massey Ferguson 100-110 LE-ben kínál árbajnok megoldást.  Kétféle hajtóművel szerelt verzió érhető el az erőgépekből: a Dyna-4 terhelés alatt kapcsolható sebességváltó és a 12 x 12-es mechanikus működtetésű verzió. A Dyna-4 esetében mind a 16 fokozatot tudjuk kézzel kapcsolni terhelés alatt. A mechanikus működtetésű esetében pedig egy kuplunggomb található a váltókaron, így lábbal ott sem szükséges kuplungolnunk.  Az erőforrás 4.4 l-es 4 hengeres AGCO POWER (=SISU) – ugyanaz, mint amit eddig az MF más szériákban majd egy évtizede használt – ez pedig garancia az erőre és az élettartamra.

Prémium minőségért csak középkategóriás ár

– Az 5700 Global traktorok fülkéje prémium kényelmet nyújt tágasságával. A klímaberendezés és a légrugós ülés alapfelszereltség. A traktorok megfelelnek a hazai elvárásoknak: 2 vagy 3 pár segéd-hidraulikaszelep, sorközbe beférő gumizás és több mint 4 tonnás hátsó emelési kapacitás jellemzi őket – ismertette Lővi Barna.
Az Austro Diesel GmbH hazai marketingvezetője hangsúlyozta azt is, hogy a „Global szériák egyik legkedvezőbb tulajdonsága az ára: Massey Ferguson prémium minőségért középkategóriás árat kell csak fizetnünk”.

CÍMKÉK massey ferguson