fbpx

A legmodernebb technológia – a legnagyobb igénybevételhez

Írta: Szerkesztőség - 2012 február 14.

A PEWAG a láncok gyártásában évszázadokra visszanyúló tapasztalattal rendelkezik. Az első kovácsolóműhely – 1479-ből található írásos dokumentum, amelyben ezt említik – megnyitása óta Brücklben folyamatos fejlesztéseket követően a PEWAG CSOPORT létrehozta a világszerte vezető láncgyárát. Mi a siker alapja? Magas minőség és a magas technikai szinten végzett gyártás és fejlesztés!

A nehezen járható terepen a megbízhatóság és az ellenálló-képesség döntő tényező a biztos és hatékony munkához. A PEWAG láncok kis súlya könnyebb és egyszerűbb szerelhetőséget tesz lehetővé, továbbá a szemek kialakításának köszönhetően nem terhelik a talajt. A PEWAG minden jármű- vagy a gumifajtára kínál különféle futóhálóformát, láncerősséget, valamint egyéni megoldást.

Szorítóelem, új elrendezésben
Az aszimmetrikus szöges elrendezésével a PEWAG egy új generációt gyárt az erdészeti és mezőgazdasági láncokból. Az új szöges elrendezés nagy stabilitást tesz lehetővé, ezáltal a lánc a különösen a nehéz terepen történő használathoz extrém körülmények között is alkalmas. A PEWAG tereplánc aszimmetrikus szögekkel, kovácsolt szöges tagokkal profi egységet képez az extrém használathoz. Az újszerű, négysarkú test, az aszimmetrikus ráhegesztett szög gondoskodik a kicsavaró merevségről és stabilitásról, illetve megerősítésként újszerű kovácsolt tag van beépítve, amelyek szintén aszimmetrikusan helyezkednek el.
Ez garantálja az optimális belépési szöget a talajba, kíméli a talajt és gondoskodik a maximális erőátvitelről, valamint biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A PEWAG FORSTGRIP futóháló formája gondoskodik a sima működésről és maximálisan gumikímélő egyenletes nyomáselosztást garantál a guminál. A hegesztett gyűrűk a futóhálóban lehetővé teszik a középső állítóelem által a lánc hozzáillesztését a gumik kopási állapotához.

A PEWAG terepláncsorozat az első széria a PEWAG kínálatában, amelyet a cég speciális acélból, Titangrip ®-technológiával készít, s ez a minőség garancia a hosszabb élettartamú használathoz.
Könnyű és robosztus A traktorlánc hullámprofillal. A mezőgazdasági gépek széles gumiaira az ideális megoldás a PEWAG UNIMOVE traktorlánc. A futóháló forma gondoskodik az összes kerék futófelület lefedéséről, az optimális, halk működésről és a gép stabilitásáról.

A PEWAG UNIMOVE futóháló 8,2 mm-es profi tagból, téglalap alakú keresztmetszettel, Titangrip acélból készül, ezáltal havon és jégen egyaránt használható. A csekélyebb falmagasság miatt ez a lánc szorosabban feszül az abroncsra. A teljes futófelület lefedése ellenére a halk működés és a jó stabilitás jellemzi. A PEWAG UNIMOVE-nak 40%-kal kisebb a súlya, mint a hagyományos traktorláncoknak, 10 mm anyagvastagságban. A kovácsolt záró akasztó gondoskodik az egyszerűbb fel- és leszerelésről.

Egyszerű, de jó!
A klasszikus traktorlánc A Pewag traktorlánc dupla láncsoros kivitele alkalmas a könnyű és középnehéz mezőgazdasági terepen. A PEWAG dupla láncsoros, négysarkos hálóforma ideális a traktor alaphasználatánál. A lánc lezárásához rögzítőbilincset használnak, amely a lánc rövidítésénél is optimális forma felvételét teszi lehetővé. A PEWAG dupla láncsoros kivitelt minden láncnagyságban, anyagerősségben, 7, 8,2 és 10 mm vastagságban gyártják, speciális Titangrip acélból.

A ráhegesztett kopólemezek gondoskodnak az erősített kivitelnél a magas ellenálló-képességről és a
hosszabb élettartamról a nehezebb terepen is. A pewag erősített kivitele nagyon extrém terepviszonyok között is kiválóan használható.
A futóhálóban minden láncszemre kiegészítő acél kopóelemek vannak ráhegesztve, amelyek különösen emelik a lánc élettartamát. Ha ezek az acélelemek elkoptak, utána a lánc – mint minden PEWAG lánc – tovább használható. A PEWAG univerzális ED TitanGrip-ből készül, minden láncnagyságban, anyagerősségben, 5, 6 és 12 mm vastagságban.

JG-Max Bt.

www.erdeszetigepek.hu

CÍMKÉK