fbpx

400 milliós beruházás keretében épül az Invest Gépkereskedelmi Kft. új központja

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 24.

A Case IH magyarországi forgalmazójaként az Invest Gépkereskedelmi Kft. 12 éve van jelen a magyarországi piacon, összesen 96 fő alkalmazottal 8 területi központban szolgálja ki partnereit, a gyors alkatrészellátást és szervizszolgáltatást 13 alkatrész kiszállító autó, 23 speciálisan felszerelt szervizautó és 28 szakképzett szerviztechnikusból álló műszaki csapat biztosítja. A területi központok kiszolgálásához, az országos alkatrészellátás és szervizszolgáltatás zökkenőmentes és pontos napi ellátásához a mostaninál nagyobb és modernebb központra volt szükség.

Az M1 autópálya bábolnai lehajtójánál, Ácson, mintegy 8 hektáros területen épül az Invest Gépkereskedelmi Kft. új központja, mely minden részletében megfelel majd a kor követelményeinek. A területen kap helyet a bemutatóteret, gépátadót és az irodákat magába foglaló több mint 2000m2-es, kétszintes főépület. Ide kerülnek majd a mezőgazdasági gépjavító műhelyek, raktárak és az alkatrész tároló galéria is. A főépület mellett gépbemutató gyakorló pálya, a szerviz és vevőszolgálat munkáját segítő részben zárt, fedett szín, és a látogatók, partnerek fogadására alkalmas portaépület és parkolóhely.

„Az Invest Gépkereskedelmi Kft. 2002-es indulásakor a folyamatos fejlődés volt az egyik alapvető cél, melyet a jövőre vonatkozóan kitűztünk. Ennek megvalósítása napjainkban is töretlen. 2013 őszén két területi központtal, az orosházival és a kecskemétivel bővültünk, dolgozóink létszáma hamarosan eléri a 100 főt. Termékkínálatunk számos munkagéppel bővült. Ezen megnövekedett feladatok és az országos hálózat megfelelő színvonalú ellátására fogtunk az új, ácsi központ építésébe, mely a vállalat hosszú távú fejlesztési koncepciójának fontos része. Az épületegyüttes 2014 decemberére készül majd el, várhatóan a jövő év tavaszán már Ácson fogadhatjuk és szolgálhatjuk ki régi és új partnereinket” – mondta el Szaxon Róbert, az Invest Kft. ügyvezető igazgatója.
www.investkft.hu

 
CÍMKÉK invest kft