fbpx

2×2 méteres rakodó a Weidemanntól

Írta: Szerkesztőség - 2010 október 10.

Sokoldalú alkalmazási lehetőség és extrém kompakt szerkezet – így jellemezhető az észak-hesseni Weidemann GmbH nagyteljesítményű, 2×2 méteres T 6025 CC70 rakodója.

A maximálisan 5,75 méter emelési magassággal rendelkező, 68 lóerős jármű számos piaci szegmensben jelenthet érdekes alternatívát. A T6025 CC70 ügyesen kombinálja a hagyományos teleszkópos rakodók teljesítményét a Weidemann gépekre jellemző fordulékonysággal és kompakt szerkezettel. A jármű magassága és szélessége egyaránt 2 méter alatt marad, így a szűkös átjárók vagy az alacsony belső terek sem jelentenek számára akadályt. Hasznos terhelése maximum 2,5 tonna. Kompakt kialakítása ellenére a T6025 CC70 vezetőfülkéje elegendő helyet kínál a kényelmes munkavégzéshez. A karbantartási és szervizelési helyek jó hozzáférhetőségét az átgondolt konstrukció biztosítja. A T6025 CC70 nemcsak mezőgazdasági rakodógépként, hanem targoncaként is alkalmazható. Az egyenetlen aljzat nem jelent számára problémát, hiszen alacsony súlypontja jóvoltából minden talajon biztosan áll. Erősségeinek köszönhetően a T6025 CC70 a mezőgazdasági, ipari és kommunális alkalmazások terén is értékes segítőtárs lehet. A teljesítményopciók és adapterek széles skálájának jóvoltából a rakodó optimálisan hozzáigazítható az egyes ágazatok speciális igényeihez.

A Weidemann GmbH több mint 40 éve gyárt mezőgazdasági felhasználású kis teljesítményű traktorokat, kerekes és teleszkópos rakodókat. A termelés beindítása óta a Diemelsee és Korbach székhelyű üzemekből több mint 50.000 rakodógép gördült ki. A fejlesztőmérnökök és felhasználók közötti konstruktív párbeszéd eredményeként újra és újra innovatív koncepciók születtek, míg végül kialakult a ma is a vásárlóközönség elé táruló átgondolt, kiforrott technológiákat alkalmazó termékpaletta. A választék mind az állattartó telepek, mind a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó gazdaságok igényeit képes teljes mértékben kielégíteni: a praktikus adapterek révén a kerekes és teleszkópos rakodógépek a mindennapi bevetések során a gazdasági udvarban, az istállóban, a pajtában és a raktárakban is megállják a helyüket. A Weidemann GmbH 2005 óta a Wacker Neuson SE leányvállalataként működik.