fbpx

Tízéves együttműködés

Írta: Szerkesztőség - 2010 október 10.

A SAME DEUTZ-FAHR (SDF) Group, amely egyike a világ vezető traktor-, mezőgazdaságimunkagép- és dízelmotorgyártóinak, kizárólagos megállapodást kötött az oshkoshi székhelyű JLG ndustries Inc. nevű céggel, amely az emelőkosarak és a teleszkópos munkaeszközök egyik vezető gyártója a világon.

 

Franco Artoni, az SDF értékesítési, marketing-, illetve értékesítés utáni szolgáltatásokért felelős alelnöke így nyilatkozott: “Az SDF az utóbbi öt évben nagy sikereket könyvelhetett el a DEUTZ-FAHR Agrovector rakodógép-sorozat kifejlesztésének és piacra dobásának eredményeként. A JLG úgy döntött, hogy a teleszkópos rakodókról leveszi a JLG márkanevet, és ezeket a termékeket a DEUTZ-FAHR márkanév alatt, a DEUTZ-FAHR értékesítési csatornáit kihasználva dobja piacra; ennek köszönhetően a kereskedelmi és az értékesítés utáni tevékenység is a lehető legavatottabb kezekbe kerül. Az egyezség révén kölcsönösen megerősítjük pozíciónkat, és még hatékonyabbak lehetünk a fejlesztésben és partnereink igényeinek kielégítésében.”

A 2010. október 1-jén életbe lépett és tízéves időtartamra érvényes megállapodás magában foglalja majd a DEUTZ-FAHR Agrovector 29.6, 29.6 LP, 35.7, 40.8 és 40.9 modellek kereskedelmét. A jövőben újabb termékek fejlesztése is várható.