Bezárás

Sokan érdeklődnek a szervezőknél, igen a válasz

Írta: Barna Ferenc - 2021 szeptember 15.

A kérdésre a válasz: igen, a jelenleg hatályban lévő járványügyi szabályok szerint védettségi igazolvány nélkül látogatható lesz a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, az OMÉK társrendezvénye, mely 2021. szeptember 23-24-25. napokon kerül megrendezésre.

 

Mezőgazdaságigép-bemutató
A rendezvény elmaradhatatlan része: a gépkiállítás (Fotó:
Hód-Mezőgazda Zrt.)

Szakmai és közönségprogramok

Az esemény nyitórendezvénye, a termékdíj eredményhirdetése és az elismerések átadása márt megtörtént. Az állattenyésztéshez és a növénytermesztéshez kapcsolódóan számtalan látványos programot szerveznek a rendezők a korábbi évekhez hasonlóan. A tenyészállatok felvonultatásától a mezőgazdasági munkagépek bemutatásán keresztül egészen a terménytárolásig minden témában meg fogják találni a gazdák a nekik tetsző elfoglaltságot.

Gépbemutató keretében számtalan korszerű erőgép, munkagép, berendezés lesz megtekinthető. A digitális és precíziós mezőgazdaság témájára felépítve szinte minden kiállító standján lesz valami okosság.

 

Lufimentes rendezvény

A részletes programok a rendező honlapján elérhető magyar, angol és német nyelven egyaránt.

Az esemény helyszíne: Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centruma Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71.

A kiállítás kapuit 09:00 órakor nyitja, és 18:00 órakor zárja.

Jegyvásárlásra a helyszínen is lesz lehetőség, de a Ticketportal weboldalán online is előre megváltható.

A rendezvény szervezői csatlakoztak a lufimentes „övezethez”, ezzel is az állatok jólétére vannak tekintettel, és a rendezvény biztonságát akarják növelni. Kérik a kiállítókat, hogy ezt a díszítőelemet most hagyják otthon.

Forrás: Hód-Mezőgazda Zrt.