fbpx

SKY Agriculture: új márka született!

Írta: Szerkesztőség - 2013 február 21.

A SKY Agriculture a SULKY-BUREL csoport egyik új részlege.
Az új márka a minimum tillage és a direktvetés gépeinek termékkörét foglalja egy márkanévbe így a SKY Agriculture a gazdákat speciális és hatékony termékekkel és szolgáltatásokkal látja el.

A Sulky tapasztalatainak (know-how) felhasználásával és a három francia gyárral együttműködve a Sky Agriculture jól ki tudja használni az anyacég tapasztalatait.
David Guy, gazdálkodó agrármérnök lett a SKY Agriculture vezetője. Tapasztalt munkatársaival együtt gondoskodik róla, hogy a Franciaországban és Európa más országaiban értékesített gépek vásárlás követően is kifogástalan háttérellátást kapjanak. A központ egy Loire menti gazdaság, amelyet csökkentett menetszámú talajművelési technológiával művelnek.

A SKY Agriculture feladata lesz az Easydrill és Maxidrill vetőgépek kereskedelme. Ami a direkt- és mulcsvetőgépeket illeti, az Easydrill a legnépszerűbb típus Franciaországban: több mint 2000 darabot adtak el belőle.
Emellett a SULKY másik fontos újdonsága, a Maxidrill vetőgép új generációjának februári premierje. Ez a vetőgép nagy sebességű vetést tesz lehetővé, különösen csökkentett menetszámú művelésrendszer mellett.
A párizsi SIMA kiállításon (február 24-28) a SKY Agriculture négy vetőgépet mutat majd be a standjánál (5A csarnok, H121 stand). Ezekhez az új termékekhez az opcionális Fertisem is kapható, mellyel 2 külön anyagot lehet két külön normával kétféle mélységbe juttatni.
A SKY Agriculture gépeinek két fő színe a „fűzöld” és a „sötétszürke”. A szürke szín a szakmai háttérre, a zöld pedig az újdonságra utal.

 
CÍMKÉK sulkyvetőgép