fbpx

Az új Mysteyr™ és S-Fleet™ megkönnyíti a gazdálkodók számára a gazdálkodást

Írta: Fodor Mihály - 2021 július 27.

A traktorműveletek azonnali rögzítése, a helymeghatározás valós idejű nyomon követése és a valós idejű adatok rendelkezésre állása a gazdaságirányítási döntések azonnali és hosszú távú meghozatalához – ez csak néhány módja annak, ahogyan az új S-FleetTM telematikai technológia és az erre a célra létrehozott mySTEYRTM online portál segíthet a STEYR® traktorok tulajdonosainak üzleti hatékonyságának növelésében.

 

mySTEYR
A mySTEYR webportál magas szintű áttekintést nyújt a tulajdonosok traktorflottájáról, és lehetővé teszi számukra az üzleti és felszerelési információk szerkesztését

 

A STEYR traktorcsaládjai, az 58-65 lóerős Kompakt S szériától a 250-313 lóerős Terrus CVT-ig, mostantól felszerelhetők S-Fleet telematikával, és ez nem csak az új gépekhez, hanem a régebbi modellekhez vagy termékcsaládokhoz is elérhető. Az S-Fleet-tel felszerelt traktorok esetében a tulajdonos egyszerűen létrehoz egy online fiókot a mySTEYR weboldalon keresztül, és regisztrálja a gépet. A traktorra és annak tevékenységére vonatkozó élő és tárolt adatok ezután okostelefonon vagy táblagépen keresztül az S-Fleet alkalmazáson keresztül, vagy a hosszú távú tervezést segítő részletesebb elemzéshez a mySTEYR.com weboldalon található S-Fleet portálon keresztül érhetők el.

 

mySTEYR: az adathozzáférés kapuja

A mySTEYR.com lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online fiókot hozzanak létre, és a weboldalon keresztül regisztrálják traktorjaikat, majd átjárót biztosít az S-Fleet telematikai adataihoz. A mySTEYR webportál magas szintű áttekintést nyújt a tulajdonosok traktorflottájáról, és lehetővé teszi számukra az üzleti és felszerelési információk szerkesztését.

Ha a tulajdonos kívánja, választhat egy olyan opciót, amely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy megtekinthesse a termék alapvető adatait, például a jármű márkáját, modelljét és sorozatszámát. Ezenkívül a következő generációs traktorok tulajdonosai hamarosan a mySTEYR portálon keresztül kiválaszthatják, hogy a telematikai adatokat elérhetővé kívánják-e tenni kereskedőjük számára. A mySTEYR weboldalról az S-Fleet telematikai portálra is el lehet jutni, ahol online megtekinthető és kezelhető az ügyfelek gépflottája.

 

S-Fleet: a technológia a flotta, a gazdaság és az adatok összekapcsolására

Mind az S-Fleet alkalmazás, mind az online S-Fleet portál központi helyet biztosít a felhasználók számára, ahol valós időben figyelhetik gépeiket, és automatizálhatják a flotta, a gazdaság és az adatkezelés kulcsfontosságú folyamatait. Mind az alkalmazásban, mind a portálon azonnal azonosítható egy traktor aktuális állapota – hogy a motorja ki van-e kapcsolva, be van-e kapcsolva, üresjáratban van-e, fut-e, dolgozik-e, mozog-e vagy utazik-e –, így a tulajdonosok és a vezetők folyamatosan figyelemmel kísérhetik gépflottájukat és a munka előrehaladását. A jármű adatlapján keresztül a gép állapotával kapcsolatos információk is megtekinthetők az elmúlt hét napban, beleértve a teljes és az átlagos üzemanyag-fogyasztást is. Egy riasztás fül mutatja a traktor termináljáról és/vagy a műszeregységből érkező riasztásokat, amelyek súlyosság szerint szűrhetők, és kibontva a tünet rövid leírását is megjelenítik. A gépadatokról akár kétéves időtartamra is készíthetők jelentések.

A „farm” fül lehetővé teszi a felhasználók számára az összes agronómiai adat gyors elemzését, és kompatibilis több formátummal, amelyeket vezeték nélküli fájlátvitellel vagy USB-stickkel lehet fogadni. Egy integrált funkció lehetővé teszi a pdf, csv és más fájlformátumú jelentések egyszerű létrehozását az online S-Fleet telematikai portálon keresztül. A felhasználók közvetlenül a megfelelő gépre küldhetnek fájlokat, például szántóföldi határvonal-térképeket vagy a változó vetőmagmennyiségek recept-térképeit, lehetővé téve a zökkenőmentes kommunikációt.

Az online S-Fleet telematikai portál lehetővé teszi a jelentések gyors létrehozását a terepi nézetből vagy a szoftver jelentéskészítő funkciói segítségével. A szántóföldi nézet segítségével például betakarítási vagy talajtérképek készíthetők, míg a jelentéskészítő segítségével tömör összefoglaló készülhet egy adott szántóföldön elvégzett feladatokról.

„A mySTEYR és az S-Fleet bevezetésével a STEYR ügyfelei mostantól hozzáférhetnek a telematikai technológiához, amely jelentős előnyökkel jár az adatkezelés és az ebből következő termelékenység szempontjából” – mondta Peter Friis, a STEYR Europe kereskedelmi üzletágának vezetője.

„A STEYR-nek komoly hírneve van mint technológiai vezetőnek, és ezekkel az új képességekkel ügyfeleink jelentős idő- és ráfordítás-megtakarítást érhetnek el, ami nagy előnyökkel jár.”

 

Információk a hazai forgalmazótól: magtarkft.hu.