fbpx

Raven Cruizer nyomvezető

Írta: Szerkesztőség - 2012 április 04.

Az AGCO PARTS Raven Cruiser nyomvezető az új felhasználók számára egy egyszerű „ismerkedést” tesz lehetővé a nyomvezető rendszerek világába. A monitor, antenna és a 12 V dugaljhoz a kábel szerelését néhány percen belül el lehet végezni.

A rendszer szerelése csak néhány percA Cruizer az érintőképernyős kezelésre nagyon gyorsan reagál, minden paramétert a vezetés alatt egyszerűen meg lehet változtatni. Néhány percen belül lehetséges a Raven antennával az EGNOS szabad jelét fogni, mely 10-től 20 cm-ig terjedő nyompontosságot biztosít.10 Hz-es Raven technika A nyomvezető segédeszközök számolási teljesítménye nagyon eltérő lehet.A Raven Cruizer jelenleg a piacon létező legnagyobb teljesítménnyel bír. A 10 Hz-es technológia nagyobb számolási teljesítményt tesz lehetővé, ami pontosabb felbontásban, gyorsabb művelőutas vezetésben és precízebb kormányzásban érzékelhető.

Táblarészek felrajzolásai USB – Stick-kel Táblarészek felvázolása sokszögekkel történik. Ezeket a geometriában a következő módon dokumentáljuk: a sokszögek legalább három egymástól független pont összeköttetései, amelyek egy útvonalat jelölnek. Ezek a sokszögek jelzik a nyomsávok át- vagy alul-lapolását. A 10 Hz-es technika lehetővé teszi, hogy ezeket az átlapolásokat és alul-lapolásokat precízen felrajzoljuk, és grafikailag is ebben a kataszterben kiértékeljük.A rendszer kékkel jelöli azokat a táblarészeket, amelyeket már megmunkáltunk.

A megmunkált táblarészek adatátviteleA Raven Cruizer nemcsak nyomsávról nyomsávra vezeti a felhasználót a következő művelőútba, hanem lehetővé teszi egy USB–stick segítségével, hogy a vezető a megművelt területeit a Google–Earth-ön keresztül digitalizálhassa.Raven Cruiser nyomkövetője minden Massey Ferguson márkakereskedőnél megrendelhető[m3 id="megjelent-gm" ev="2009" ho="08" honev="augusztusi"]>