fbpx

Partnerkapcsolat az ASA-LIFT A/S és a GRIMME GmbH között

Írta: Szerkesztőség - 2012 június 08.

A Grimme célja az, hogy zöldsgétermesztési technológiáit tovább bővítse. Ennek érdekében megállapodást írt alá a zöldségágazat legnagyobb gépgyártójával, a dán ASA-LIFT-tel. Az ASA-LIFT 75 éve gyártja a legkorszerűbb répa-, hagyma-, káposzta-, saláta- és pórébetakarító gépeket. A dániai fejlesztő- és gépgyártó központ a jelenlegi tapasztalt csapattal tovább bővül majd.
A meglevő ASA-LIFT értékesítési hálózatot a jövőben a Grimme néhány kiválasztott országban segíti majd. Nagy-Britanniában és Írországban 2012 márciusa óta a Grimme két leányvállalata, a Grimme UK és a Grimme Ireland végzi az ASA-Lift gépek szervízelését és az alkatrészellátást.

„Ebben a kapcsolatban hatalmas lehetőségeket látunk: ennek révén mindkét vállalat sikeres lehet a zöldségágazatban” – nyilatkozta Franz Grimme, a Grimme Landmaschinenfabrik tulajdonosa.
A Grimme a világ egyik vezető gépgyártója a burgonya- és cukorrépaágazatban, ez a partneri viszony lehetővé teszi, hogy az ASA-LIFT és a Grimme vezető szerepet játsszon a zöldségágazatban is.

 
CÍMKÉK