fbpx

Műszaki újdonságok, hírek

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 06.

Röviden & tömören

Cleanfix: Kanadában nemrég került kiszállításra a Cleanfix százezredik kapcsolóventilátora. A Cleanfix ventilátorokat számos építési, kommunális, mezőgazdasági, erdészeti, hulladékgazdálkodási és újrahasznosító gépben használják, beleértve a traktorokat, betakarítógépeket, kombájnokat, kotrógépeket, kanalas rakodókat, földgyalukat és számos ipari berendezést.

Alliance: Az ATG Tire Group a mezőgazdasági gumiabroncsokra vonatkozó garanciaidőt 2019. január 1-jétől 5 évről 7 évre növelte. Ezzel egy időben az összes SKU típusra vonatkozó jótállási időszakot megduplázták 5-ről 10 évre, melybe a második felhasználási év végéig, ill. 25 százalékos profilkopásig a teljes csere is beletartozik.

CNH Industrial: A konszern a közelmúltban bejelentette, hogy a konszolidált árbevétele 2018-ban 29,706 milliárd dollár volt, ami 7 százalékos növekedést jelent 2017-hez képest. A nettó nyereség 1,099 milliárd dollár. A mezőgazdasági gépek nettó árbevétele az előző évi 10,683 milliárd dollárral szemben ugyanebben az időszakban 11,682 milliárd dollárra nőtt, ami kilenc százalékos növekedést jelent (tíz százalék változatlan árfolyamon).

Case IH: Az iskolások, a gyakornokok és a felsőfokú tanulmányokat folytató diákok számára a Case IH digitalizálási csomagot állított össze. Azok a fiatal mezőgazdasági termelők és a mezőgazdasági végzettséggel rendelkező szakemberek, akik tanulmányaikat kevesebb mint öt éve fejezték be, regisztrálhatnak a https://digitalisierungcaseih.eu internetes oldalon, ugyanúgy, mint a képzést kínáló gazdaságok. A csomag kb. 4000 euró árelőnyt kínál a listaárhoz képest, és tartalmazza az XCN1050 kormányzási rendszert a NAV 900 és az RTK aktiváló kódokkal.