Kompakt szállítási méretek – nagy munkaszélesség

A Hardinál hisznek abban, hogy egy jó mechanikus függesztésű keret a hidraulikus vezérléssel és ultrahangos keretszabályozással tökéletes munkát tud végezni nehéz körülmények között is.

A szórókeret szerkezetének kialakítását az a központi törekvés hatotta át, hogy az eszköz jól működjön nagy menetsebességnél, és nagy teljesítményt és precizitást garantáljon a 24-39 m-es munkaszélesség-tartományban.

Az eredmény egy sok egyszerű, de erős megoldást integráló szórókeret lett, amely áttekinthető felépítésével, alacsony karbantartási igényével és remek kialakításával egyaránt biztosítja a nagy teljesítményt és a megbízhatóságot.

A JELENLEG ELÉRHETŐ LEGJOBB SZÓRÓKERET-STABILITÁS

A DELTA FORCE szórókeret mozgását egy nagyon korszerű, mégis egyszerű központi egység vezérli.

Az öt ingabeállítás lehetővé teszi a keretműködésnek akár a permetezőgép mozgásához igazodó beállítását, akár a talajfelszín követését. (1. kép)

HIDRAULIKUS VÍZSZINTES KILENGÉSCSILLAPÍTÁS

Az előre- és hátralengéseket hidroakkumulátorok tompítják. A hidraulikus rendszer aktív, és minden alkalommal, amikor a szórókeretet szétnyitják, automatikusan feltöltődik. A hidraulikus kilengéscsillapítás a 32-39 m-es szórókereteken alapfelszereltség. A kisebb változatokon az alapfelszereltség gumi kilengéscsillapítókat tartalmaz.

AUTOTERRAIN TALAJFELSZÍN-KÖVETÉS

A szórókereten elhelyezett 5 érzékelő segítségével a növényállomány kerettől való távolságát másodpercenként többször is méri a rendszer. 3 giroszkópos érzékelő figyeli a szórókeret, a központi keretszakasz és az alváz vízszinteshez viszonyított helyzetét (dőlésszögét). Az AutoTerrain még azelőtt korrigál, hogy a szórókeret kibillenne a helyzetéből, és a precíz kontroll nagy munkasebességet tesz lehetővé.

STACKFOLD – KOMPAKT VONULÁS

A szórókerettagok egymásra helyezése a keret összecsukásakor lehetőséget ad a szórókeret szállítási helyzetének optimalizálására a kerettagok mérete és az általuk elfoglalt hely alapján.

A STOP&LOCK RENDSZER

A Stop&Lock (megállítás és rögzítés) rendszer a minimálisra csökkenti a szórókerettagok közötti rögzítés fellazulását. A keretszakaszok könnyed és folyamatos nyitódása/záródása érdekében minden nyitási vagy csukási művelet SoftOpen és a SoftClose technikával, finoman történik.

HARDI AUTOSELECT – A FÚVÓKÁK MENET KÖZBENI CSERÉJE

A fúvókák automatikus és biztonságos, a vezetőülésből történő cseréje gyors megoldást nyújt a változó szántóföldi és időjárási körülményekhez való alkalmazkodásra. Az új DELTA FORCE szórókeret nagyobb teljesítményt, pontosságot és sebességet kínál, kényelmes munkavégzést biztosítva.

no