fbpx

John Deere Operations Center: munkatervezés elejétől a végéig

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 július 24.

A mai mezőgazdasági környezet másképp néz ki, mint tíz-húsz évvel ezelőtt. Ahogy a mindennapi életünkben, úgy a mezőgazdasági környezetben is megjelentek a különböző informatikai, telematikai rendszerek, mert a mezőgazdasági gépek egyre okosabbak és egyre több adatot képesek gyűjteni munka közben.

 

 

Mára odáig fejlődött ez a technológia, hogy nem csak a mezőgazdasági erőgépekről, hanem a munkagépekről is számos adat áll a rendelkezésünkre. Mivel, hol, mit és mennyit juttattunk ki a földre, és ez milyen eredményt hozott a betakarításnál. Mindezt úgy, hogy ki se kell mozdulnunk az irodából.

Ezeket az adatokat nem elég gyűjteni, használni is kell őket.

Erre nyújt megoldást a John Deere Operation Center. A John Deere Operations Center egy olyan online gazdálkodási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hozzáférhetők legyenek a gazdálkodásra vonatkozó adatok. Ez elősegíti a hatékonyabb tervezést, naprakész információt ad a területen folyó munkákról és folyamatosan figyeli a területen dolgozó gépek állapotát, ami a költségek csökkenésével és a termelékenység növekedésével jár. Ezzel elősegítve, hogy minden helyzetben a megfelelő döntést tudjuk hozni.

Forrás: KITE